Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Βαρκελώνης κάνει εταιρεία Messi μελλοντική αξίωση

Ο κίνδυνος να χάσει τον μεγαλύτερο παίκτη του συλλόγου συνεχίζει να αυξάνεται για την Barca, με το συμβόλαιο του Νο 10 να λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της FC Barcelona Robert Fernandez είναι «πολύ σίγουρος» ο Lionel Messi θα δεσμεύσει το μέλλον του στον σύλλογο βάζοντας στυλό στο χαρτί με φρέσκους όρους.

Messi, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έριξε μια βόμβα στη Βαρκελώνη παραδίδοντας ένα αίτημα μεταφοράς, πλησιάζει γρήγορα δωρεάν υπηρεσία.

Αναφορές που προσφέρουν ελπίδα, αλλά και αποθαρρυντικές, κυκλοφορούν για το μέλλον της Αργεντινής στη λέσχη παιδικής ηλικίας του. Υπάρχουν φήμες ότι έχει προσφερθεί διετής συμφωνία, ενώ διεκδικείται επίσης το ρεκόρ έξι φορές νικητής του Ballon d’Or και ο καταλανικός σύλλογος παραμένουν ισόπαλοι στις διαπραγματεύσεις.

Έχοντας περάσει όλη του την σχεδόν δύο δεκαετιών εξαιρετικά επιφανή καριέρα στο Camp Nou, ο 33χρονος θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση στο εξωτερικό — ή έτσι πιστεύουν κάποιοι. Το Manchester City έχει αποτελέσει τον πιο πιθανό προορισμό του, ενώ το Παρίσι Σεν Ζερμέν έχει προταθεί ως πιθανή επιλογή.

«Θα μείνει, είμαι πολύ σίγουρος. Γνωρίζοντας τον, θα μείνει», είπε ο Φερνάντεζ στο Radio Marca ενώ συζητούσε για το μέλλον του Messi. «Δεν έχω καμία πληροφορία, αλλά έχω ένα προαίσθημα.»