Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Περέζ είναι θετικός για το COVID-19

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται το τρίτο μεγάλο όνομα του συλλόγου για να δοκιμαστεί θετικά για COVID-19 τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Florentino Perez επέστρεψε ένα θετικό αποτέλεσμα για coronavirus μετά από μια δοκιμή ρουτίνας, αλλά ο σύλλογος διαβεβαίωσε ότι είναι ασυμπτωματικός.

Η πρόγνωση του Περέζ έρχεται πάνω από μια εβδομάδα αφότου ο προπονητής του συλλόγου Zinedine Zidane βρέθηκε θετικός για COVID-19. Έκτοτε, ο Γάλλος έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον του Αλάβες και του Λεβάντε στη Λαλίγκα.

Ένα άλλο μεγάλο όνομα στο fold της Ρεάλ Μαδρίτης για να επιστρέψει ένα θετικό αποτέλεσμα πρόσφατα ήταν ο προπονητής Castilla Raul Gonzalez από πάνω από δύο εβδομάδες πριν.

Τώρα, σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς στην Ισπανία, ο Περέζ θα επιβλέπει μια περίοδο απομόνωσης ενώ περιμένει ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

«Real Madrid CF θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο πρόεδρός μας Florentino Perez έχει αποδειχθεί θετική στις δοκιμές COVID-19 που υποβάλλονται περιοδικά, αν και δεν παρουσιάζει συμπτώματα», διαβάστε μια δήλωση club.

Ο Περέζ, ο οποίος συνήθως παρακολουθεί τους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης στις κερκίδες, αναγκάστηκε να αναστείλει όλες τις δραστηριότητές του μέχρι νεωτέρας.

Los Blancos, εν τω μεταξύ, επιστρέψτε στη δράση το Σάββατο σε ένα La Liga μακριά για Huesca.