Ο πρόεδρος της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας επιβεβαιώνει συνομιλίες μεταγωγής Κριστιάνο Ρονάλντο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πέντε φορές νικητής του Μπαλόν ντ’Ορ ζήτησε μετάθεση από τη Μαν Γιουνάτ το καλοκαίρι.

Ο Fahad ben Nafel, ο πρόεδρος των 18 φορές πρωταθλητών της Σαουδικής Αραβίας Αλ-Χιλάλ, ισχυρίστηκε ότι είχε συνομιλίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σχετικά με πιθανή μετάθεση.

Διάφορες αναφορές ισχυρίστηκαν ότι ο Ρονάλντο προσπάθησε να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι μετά από μια απογοητευτική σεζόν πίσω, όπου ο σύλλογος δεν κατάφερε να προκριθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ μετά τον τερματισμό της έκτης θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μια αιφνιδιαστική κίνηση προς τη Σαουδική Αραβία έγινε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι ο Ρονάλντο είχε μια προσφορά συμβολαίου δύο εποχών αξίας 300 εκατομμυρίων ευρώ για να παίξει στη Μέση Ανατολή.

Ο Ben Nafel αποκαλύπτει τη δική του πλευρά της ιστορίας

«Ναι, εμείς [ο Al-Hilal] διαπραγματευτήκαμε με τον Ρονάλντο», δήλωσε ο Μπεν Νάφελ στο κανάλι Thamanya στο YouTube.

«Το πρόβλημα δεν ήταν στα χρήματα ή στην αρχή, η Al-Hilal είναι σε θέση να φέρει τα αστέρια του κόσμου, αλλά ήταν στην απόφαση του Αθλητικού Κέντρου Διαιτησίας που μας εμπόδισε να καταχωρήσουμε τους παίκτες.

«Δεν σταματήσαμε τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες παρά την απόφαση απαγόρευσης, ωστόσο καθυστερήσαμε την είσοδο στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων μέχρι την άρση της απαγόρευσης».

Η τρέχουσα συμφωνία του Ρονάλντο με την United λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αν και υπάρχει η δυνατότητα παράτασής της για άλλους 12 μήνες μέχρι το 2024.