Ο πρόεδρος της Γαλλίας παρεμβαίνει στη μάχη PSG-Ρεάλ Μαδρίτης για τον Kylian Mbappe

Το έπος μεταφοράς Kylian Mbappe τράβηξε ακόμη και την προσοχή του προέδρου της Γαλλίας καθώς το PSG προσπαθεί να κρατήσει το εμπρός.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμμανουήλ Μακρόν, φέρεται να επικοινώνησε με τον Kylian Mbappe σε μια προσπάθεια να τον κρατήσει στο Παρίσι Σεν Ζερμέν.

Ο 23χρονος πρόκειται να είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι ως ελεύθερος πράκτορας μόλις λήξει το συμβόλαιό του. Οι αναφορές έχουν συνδέσει σε μεγάλο βαθμό τη Ρεάλ Μαδρίτης με μια κίνηση. Ωστόσο, η PSG εξακολουθεί να ελπίζει ότι ο αστρικός επιθετικός θα δεσμευτεί για μια νέα επικερδή συμφωνία — μια συμφωνία που μπορεί να του προσφέρει πάνω από 500.000 λίρες την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ισπανικό πρέσο El Mundo, το PSG έχει κάποια σοβαρή υποστήριξη από τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν και τον πρώην Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

Οι πολιτικοί ήρθαν σε επαφή με τον Mbappe, αν και οι προθέσεις τους λέγεται ότι «παρακινούνται πολιτικά» από την επιρροή των ιδιοκτητών του Κατάρ.

«Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου»

Ωστόσο, μιλώντας αφού πέτυχαν νικητή σε χρόνο τραυματισμού στην νίκη 1-0 του Τσάμπιονς Λιγκ του PSG έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη, ωστόσο, ο Mbappe παραδέχτηκε ότι παραμένει αναποφάσιστος για το μέλλον του.

«Δεν έχω αποφασίσει το μέλλον μου», είπε ο ισπανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Movistar.

«Παίζω για το Παρίσι Saint-Germain, ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο.»

Μια άλλη πρόσφατη έκθεση του Diario Sport ισχυρίστηκε ότι το Λίβερπουλ θα μπορούσε να είναι ένας άλλος πιθανός προορισμός για την Mbappe.