Ο προσωπικός γυμναστής του Rojo επιβεβαιώνει την αναχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτ

Ο Marcos Rojo είναι τόσο καλός όσο έξω από την πόρτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και ο προσωπικός του γυμναστής επιβεβαίωσε την επερχόμενη κίνησή του

Ο 30χρονος Marcos Rojo απεικονίζει πλήρως αυτό που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκπροσωπήσει τα τελευταία χρόνια. Πολλές δυνατότητες, γεμάτες ταλέντο, αλλά κατέληξαν απογοητευτικοί θαυμαστές. Ωστόσο, όπως και οι Κόκκινοι Διάβολοι, η ελπίδα έχει αυξηθεί αυτή τη σεζόν για μια νέα αρχή.

Ο Αργεντινός αμυντικός έχει συνδεθεί με μια κίνηση μακριά από το Μάντσεστερ εδώ και καιρό. Στην πραγματικότητα, ο Rojo δεν έχει παίξει ούτε έναν επίσημο αγώνα για την United αυτή τη σεζόν. Ως εκ τούτου, είναι φυσικό ότι ο παίκτης θα αναζητήσει μια συμφωνία μεταφοράς που θα του απονείμει περισσότερο χρόνο παιχνιδιού.

Πρόσφατα, φημολογούνταν ότι το κέντρο θα επέστρεφε στην πατρίδα του για να υπογράψει για την Μπόκα Τζούνιορς. Αν υπήρχαν αμφιβολίες πριν, διαγράφηκαν από ένα εξειδικευμένο γυμναστήριο στο Μπουένος Άιρες.

Το Castro Team Competition μοιράστηκε μια φωτογραφία του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την προπόνηση του στην Αργεντινή. Στην πραγματικότητα, ο προσωπικός γυμναστής του Ρόχο δημοσίευσε ένα πολύ αποκαλυπτικό μήνυμα.

«Ο Marcos Rojo, είναι χαρούμενος, βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, λίγο πριν ξεκινήσει τις προπονήσεις του στην Boca. Ως εκπαιδευτής, με θαυμάζουν για τη φυσική του ικανότητα, την ανάρρωσή του, και το επιπλέον ταμπεραμέντο χαρακτηριστικό ενός σπουδαίου αθλητή υψηλής απόδοσης. Συγχαρητήρια.

PS: Μεγάλη υπογραφή από την Boca, [Rojo] έχει την όψη ενός παίκτη Boca [Juniors].»