Ο προπονητής του Ajax σχολιάζει τους αγώνες του Van de Beek στην United

Ο προπονητής νέων Ajax Bryan Roy είναι ο τελευταίος που σχολιάζει μια συντριπτική εκστρατεία για τον Donny Van de Beek από τη μετακόμιση του στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην προπονητής νέων Ajax Bryan Roy ισχυρίζεται ότι αγώνες Donny van de Beek στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αρκετά προβλέψιμη.

Μετά την κίνηση των 35 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι, η διεθνής Ολλανδία αγωνίστηκε για την ώρα του παιχνιδιού και έχει δει μόλις 311 λεπτά ποδοσφαίρου της Premier League.

Ο ανταγωνισμός για τις θέσεις ήταν δύσκολος για τον Ολλανδό. Ο Van de Beek έχει βρεθεί πίσω από τους ομοίους του Paul Pogba, Scott McTominay, Bruno Fernandes και Fred στην ιεραρχία, με το μέλλον του μια πηγή συνεχούς κερδοσκοπίας.

Ο 23χρονος ήταν ένα αχρησιμοποίητο υποβρύχιο στην ήττα της εθνικής ομάδας στην Τουρκία την προηγούμενη εβδομάδα και η θέση του στο Euro 2020 είναι πλέον αμφίβολη.

Αλλά ο Ρόι πιστεύει ότι αυτή η σεζόν δεν πρέπει να ορίζεται από απογοήτευση και αντ’ αυτού να θεωρείται μαθητεία στη νέα του καριέρα.

«Ήταν προβλέψιμο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γεμάτη από μεγάλους παίκτες στο ρόλο του. Είτε παίζει, είτε παίζει ο Pogba, στην πραγματικότητα το πιστεύει και ο Solskjaer».

«Ας μην μιλάμε για απογοήτευση ή αποτυχία, μπορεί να υπάρξει ένα έτος μαθητείας για έναν νεαρό άνδρα όπως ο Donny» είπε στον Tutto Juve.

Η Γιουβέντους έχει διαδηλωθεί ως πιθανός προορισμός και ενώ ο Ρόι πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι μια καλή κίνηση, έχει παρακαλέσει για υπομονή από τον μέσο.

Πρόσθεσε: «Φυσικά, θα τον έβλεπα καλά στο Juve. Μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά θα πρέπει να έχει λίγη υπομονή. Θα έρθει η κατάλληλη στιγμή.»