Ο προπονητής της Al Nassr ήρθε «πολύ κοντά» στο να γίνει μάνατζερ της Man Utd

Ο Ρούντι Γκαρσία ήταν μεταξύ των υποψηφίων των Κόκκινων Διαβόλων πριν προσλάβουν τον Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο διευθυντής της Al Nassr Rudi Garcia αποκάλυψε ότι η Manchester United τον σκεφτόταν ως πιθανό προσωρινό αφεντικό τους πέρσι το χειμώνα.

Μετά την απόλυση του Ole Gunnar Solskjaer τον Νοέμβριο του 2021, η Man Utd αποφάσισε να αποφύγει την υπογραφή ενός μόνιμου προπονητή. Λίγες εβδομάδες διαπραγματεύσεων με ενδιάμεσους υποψηφίους είχαν ως αποτέλεσμα την άφιξη του Ralf Rangnick στις 29 Νοεμβρίου.

Η Γκαρσία αποκαλύπτει ότι είχε συναντήσεις με την ιεραρχία της Man Utd πριν αποφασίσουν να προσλάβουν τον Rangnick. Ο Γάλλος δεν κατάφερε να πάρει τη θέση της Γιουνάιτεντ, αλλά ίσως είχε την ευκαιρία να προπονήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η τρέχουσα ομάδα του, Al Nassr, υπέβαλε μια μεγάλη προσφορά για τον Πορτογάλο αστέρι μετά την αποχώρησή του από την Man Utd.

Μιλώντας για την πιθανότητα υπογραφής του Ρονάλντο, ο Garcia είπε στην AS: «Νομίζω ότι κάθε προπονητής θα ήταν ευτυχής να εκπαιδεύσει ένα μεγάλο αστέρι όπως ο Cristiano και ήδη, το Νοέμβριο του 2021, ήμουν πολύ κοντά στο να πάω στην United.

«Διάλεξαν τον Ραλφ Ράννικ, αλλά συναντήθηκα δύο φορές με τον Τζον Μούρογκ και τον Ντάρεν Φλέτσερ. Έφτασα πολύ κοντά στην προπόνηση αυτού του συλλόγου και είχα πολύ κίνητρο να πάω, ποιος δεν θα είχε κίνητρο να προπονήσει τη Γιουνάιτεντ;

«Πάντα πίστευα ότι οι μεγάλοι παίκτες είναι οι πιο εύκολοι στη διαχείρισή τους επειδή είναι πολύ έξυπνοι, το επιβεβαίωσα με τον Francesco Totti στη Ρώμη».