Ο προπονητής της Βραζιλίας Tite ζητά συγγνώμη από τον Mikel Arteta για τις συνδέσεις της Άρσεναλ

Αναφορές στη Βραζιλία συνέδεαν τον Τάιτ με τη δουλειά της Άρσεναλ, αλλά το αφεντικό της εθνικής ομάδας έχει παραβλέψει όλες τις φήμες.

Το αφεντικό της Βραζιλίας Tite έχει χτυπήσει έξω σε φήμες που τον συνδέουν με μια δουλειά στην Arsenal και ζήτησε συγγνώμη από τον Mikel Arteta, αποκαλύπτοντας ότι λυπήθηκε από τα «ψεύτικα νέα».

Ο 60χρονος πρόκειται να αποχωρήσει από το αξίωμά του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ, και δημοσιεύματα στη Βραζιλία την προηγούμενη εβδομάδα ισχυρίζονται ότι είχε μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της Arsenal Edu σχετικά με την ανάληψη της θέσης του διευθυντή.

Ο Tite και ο Edu συνεργάστηκαν στο παρελθόν στην Κορινθίους, ενώ ο Edu εργάστηκε επίσης ως γενικός συντονιστής της Βραζιλίας για τρία χρόνια από το 2016.

Αλλά το αφεντικό της Βραζιλίας έχει συντρίψει όλες τις φήμες, περιγράφοντάς τις ως «ψέμα».

«Η θλίψη μου είναι θλίψη. Νιώθω λυπημένη. Λυπάμαι γιατί οι πληροφορίες που δίνονται στο κοινό είναι ένα ψέμα. Οι πληροφορίες είναι ένα ψέμα», δήλωσε ο Tite όπως ανέφερε η UOL.

«Και οι άνθρωποι που εκπροσωπώ και αισθάνομαι ταυτισμένοι μαζί μου, να είστε σίγουροι, γιατί ο Tite έχει προσωπική συμπεριφορά, εκτιμά την επαγγελματική του δραστηριότητα και γνωρίζει την ευθύνη της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας».