«Ο πραγματικός Ζιγιέχ θα επιστρέψει!» — Τσέλσι αστέρι υπόσχεται ισχυρή επιστροφή

Ο πρώην Ajax έχει μαστίζεται από τραυματισμούς από τότε που ο καλοκαιρινός διακόπτης του, βιώνοντας μια πολύ αργή πρώτη φορά στην καριέρα του στο Λονδίνο.

Ο Hakim Ziyech είναι σίγουρος ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Chelsea καθώς αντανακλά την πρώτη του σεζόν στο club μέχρι στιγμής.

Η Τσέλσι υπέγραψε τη συμφωνία για τον Ζίιτς τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους με το διεθνές Μαρόκο να ολοκληρώνει την κίνηση στα τέλη του 2019-20.

Η υπογραφή των 44 εκατ. ευρώ έπρεπε να περιμένει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου για να ξεκινήσει το πρώτο ξεκίνημα της νέας ομάδας του, έχοντας υποστεί τραυματισμό στο γόνατο πριν από την έναρξη της εκστρατείας 2020-21.

Τον Δεκέμβριο, αναγκάστηκε ξανά στο τραπέζι θεραπείας, αυτή τη φορά λόγω προβλημάτων μηρών, και παρέμεινε μακριά από τη δράση μέχρι το νέο έτος.

Ο Ziyech, όπως ο Timo Werner και ο Kai Havertz, αγωνίστηκε να κάνει σημαντικές επιπτώσεις στη γέφυρα Stamford, αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι μπορεί να επιστρέψει σύντομα στα καλύτερά του.

«Ήταν ένα δύσκολο πρώτο εξάμηνο. Φυσικά, άρχισα αμέσως με έναν τραυματισμό, επέστρεψα και μετά είχα άλλο τραυματισμό. Έτσι, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ήλπιζα», είπε στον Ziggo Sport, σύμφωνα με το Voetbalzone.

«Αλλά, όπως όλοι γνωρίζουν, πάντα πιστεύω στον εαυτό μου. Ξέρω τι μπορώ να κάνω, οπότε δεν ανησυχώ και πολύ γι’ αυτό. Ο πραγματικός Ζιγιέχ θα επιστρέψει.

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι πιο γρήγορη από ό, τι στο Αία. Ευτυχώς το κατάλαβα πολύ γρήγορα μέχρι που τραυματίστηκα στο πρώτο παιχνίδι επίδειξης, το οποίο στη συνέχεια σε ρίχνει πίσω σε όλη τη διαδρομή. Και ούτε καν μετά από αυτό. Αυτό ήταν κρίμα.»