Ο πράκτορας του Dembele χτυπά τη διοίκηση της Βαρκελώνης

Ο Ousmane Dembele κλείνει προς την ελεύθερη υπηρεσία χωρίς συμφωνία παράτασης μεταξύ της Βαρκελώνης και των εκπροσώπων του.

Το μέλλον του Ousmane Dembele δεν έχει ακόμη καταλήξει σε ένα συμπέρασμα στη Βαρκελώνη, καθώς ο ατζέντης του απεργού εξέδωσε μια ερώτηση κατά της διοίκησης του συλλόγου.

Ο νικητής του διεθνούς και παγκόσμιου κυπέλλου της Γαλλίας περνάει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου. Ωστόσο, δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στις συνομιλίες παράτασης του.

Αν και έχουν διεξαχθεί διαπραγματεύσεις, και τα δύο μέρη δεν έχουν καταλήξει σε ένα κοινό σημείο. Μέσα σε όλα αυτά, ο ατζέντης του Dembele επέκρινε τη Βαρκελώνη που έσυρε το 24χρονο να παίξει παρά το γεγονός ότι επέστρεψε από ένα θετικό τεστ Covid-19.

Μιλώντας με τον L’Equipe, η Moussa Sissoko, η διευθύντρια καριέρας του Dembele μίλησε για τα πρόσφατα δρώμενα στο club.

Είπε: «Όλοι μιλούν για χρήματα. Αλλά δεν είναι μόνο λεφτά για μας. Επίσης, η διαχείριση με τον παίκτη καθημερινά είναι πολύ σημαντική. Πώς μπορεί να παίξει αμέσως μόλις πάρει Covid χωρίς καν προπόνηση;»

Τι συνέβη;

Ο Γάλλος βγήκε θετικός για Covid-19 στα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. Ως εκ τούτου, έχασε το πρώτο παιχνίδι του 2022 λόγω αυτοκαραντίνας.

Ωστόσο, ο Dembele κλήθηκε αμέσως για δράση για τη σύγκρουση Copa del Rey εναντίον του Linares. Ο Τσάβι αντικατέστησε τον φόργουορντ στο ημίχρονο, ο οποίος στη συνέχεια πήγε για να σκοράρει ένα σημαντικό γκολ στη νίκη 2-1.

Επιπλέον, ήταν επίσης στην αρχική XI της κλήρωσης 1-1 εναντίον της Γρανάδας στο πρόσφατο παιχνίδι της Βαρκελώνης. Και τώρα, ο Dembele θα εμφανιστεί επίσης στον ημιτελικό του Super Cup εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ως αποτέλεσμα της συχνής χρήσης του παίκτη, ο πράκτοράς του Sissoko εξέφρασε την απογοήτευσή του ενάντια στη διοίκηση του Barca.