Ο πράκτορας του Λουκάκου αποκαλύπτει ποια άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ προσπάθησε να τον υπογράψει

Ο πράκτορας του Ρομέλου Λουκάκου αποκάλυψε πως ο επιθετικός της Τσέλσι θα μπορούσε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ με διαφορετική μπλε φανέλα.

Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να υπογράψει Romelu Lukaku πριν σφραγίσει μια επιστροφή στο Τσέλσι, λέει ο πράκτοράς του, Φεντερίκο Pastorello.

Μετά από ένα παραγωγικό διετές ξόρκι στην Inter Milan, ο Lukaku επανεντάχθηκε στην Τσέλσι το καλοκαίρι με αμοιβή ρεκόρ για 115 εκατομμύρια ευρώ. Απέδειξε την αξία των χρημάτων του σκοράροντας ένα κράκερ στο ντεμπούτο του εναντίον της Άρσεναλ. Και ενώ τα πράγματα έχουν χτυπήσει ένα βραχώδες κομμάτι τελευταία, παραμένει ένας αδιαμφισβήτητος ορεκτικός στο line-up του Thomas Tucell.

Τούτου λεχθέντος, εάν δεν υπήρχε η δυσκολία να κάνει μια μεταφορά κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 το 2020, ο Lukaku θα μπορούσε να είναι σε ένα διαφορετικό είδος μπλε τώρα.

«Νομίζω ότι μπορώ να πω χωρίς να απογοητεύσω κανέναν ότι το Manchester City ήρθε το προηγούμενο έτος», δήλωσε ο Pastorello στο The Telegraph.

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ήταν πολύ περίπλοκο λόγω της προσπάθειας να πετάξουμε σε μέρη για να συναντήσουμε ανθρώπους. Ξεκίνησε πολύ συγκεκριμένα και πολύ σοβαρά, αλλά τελικά, άλλαξαν την ιδέα τους ή δεν ήταν έτοιμοι να το κάνουν να συμβεί.

«Ειλικρινά, ήταν πολύ δύσκολο μετά τον πρώτο χρόνο — ήταν σχεδόν αδύνατο. Ο Λουκάκου δεν είχε κερδίσει το πρωτάθλημα με την Ίντερ και ήθελε να το κάνει αυτό, και θα ήταν πραγματικά αδύνατο. Στη συνέχεια, επικεντρώθηκε στον Χάρι Κέιν αυτό το καλοκαίρι».

Ο Λουκάκου είναι στο περιθώριο με τραυματισμό στον αστράγαλο για την Τσέλσι.