Ο πράκτορας Ντε Γιονγκ στέλνει μήνυμα στη Βαρκελώνη καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται κοντά στην «κατάρρευση»

Οι Red Devils αγωνίζονται να οριστικοποιήσουν μια συμφωνία για το αστέρι της Βαρκελώνης μετά από αρκετούς γύρους διαπραγματεύσεων.

Ο ατζέντης του Φρένκι ντε Γιονγκ φέρεται να έχει ενημερώσει τη Βαρκελώνη για την πρόθεση του πελάτη του να μείνει στο Καμπ Νόου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε προσφορά 56 εκατομμυρίων λιρών για το αστέρι της Βαρκελώνης. Ωστόσο, το έπος μεταφοράς έχει πάρει μια νέα τροπή, καθώς ο De Jong δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει την τρέχουσα ομάδα του.

Σύμφωνα με τον Μίρορ, ο γενικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ Ρίτσαρντ Άρνολντ και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τζον Μούρτογκ ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη για να σφραγίσουν τη μετάθεσή τους για τον Ντε Γιονγκ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης εξακολουθεί να επιμένει στην πρόθεσή του να παραμείνει στη Μπάρκα εν όψει της επόμενης σεζόν. Αυτό αφήνει τη Βαρκελώνη παράλυτη στο παράθυρο μεταφοράς, καθώς είναι απελπισμένοι να λάβουν το τέλος μετάθεσης.

Ο Μούντο Ντεπορτίβο ισχυρίστηκε ότι ο ατζέντης του Ντε Γιονγκ, ο Αλί Ντουρσούν, ξεκαθάρισε στον Μπάρκα ότι ο πελάτης του θέλει να μείνει στο Καμπ Νόου.

Ο De Jong επέστρεψε στην προετοιμασία της Βαρκελώνης τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σταρ του Αγιαξ ανυπομονεί να συνεχίσει τον βασικό του ρόλο στην ομάδα του Χάβι.

Τον Απρίλιο, ο Ισπανός χαρακτήρισε τον De Jong ως «ανήκουστο» παίκτη. Ωστόσο, η πρόθεση της Βαρκελώνης να υπογράψει τον Robert Lewandowski έπεισε τον Xavi να εγκρίνει την αναχώρησή του.

Με την κίνηση του Ντε Γιονγκ να πλησιάζει στην κατάρρευση, μένει να δούμε αν η United θα πιέσει για να υπογράψει νέο μέσο στο υπόλοιπο του τρέχοντος παραθύρου μεταφοράς.