Ο Πούλισιτς περνάει τη στρατηγική της Τσέλσι για να δικαιολογήσει το κορυφαίο τέρμα των τεσσάρων

Τα προκριματικά του Champions League είναι πολύ κοντά στο Blues, ο οποίος επέστρεψε στους τρόπους νίκης στο πρωτάθλημα το Σάββατο.

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς απαιτεί από την Τσέλσι να «πάρει στα σοβαρά κάθε παιχνίδι», προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές της για έναν τερματισμό των τεσσάρων κορυφαίων στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τσέλσι δέχθηκε ένα χτύπημα στον αγώνα για τον κορυφαίο τερματισμό μετά την εξευτελιστική ήττα τους με 5-2 στα χέρια του West Brom που απειλήθηκε από την απελευθέρωση την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, ήταν σε θέση να ανταποκριθούν με στυλ μετά την οπισθοδρόμηση, καθώς οι άνδρες του Thomas Tucel σφράγισαν μια συνολική νίκη 4-1 επί Crystal Palace την τελευταία φορά έξω.

Οι Blues κάθονται ακριβώς κάτω από τη χαμηλότερη θέση του Champions League και χωρίζονται από την τέταρτη θέση West Ham με ένα απλό σημείο.

Μόνο εννέα αγώνες παραμένουν, και η πλευρά του Λονδίνου πρέπει να αποφύγει την πτώση σημείων για να βλάψει τις πιθανότητές τους και να δώσει ελπίδες σε άλλους υποψήφιους στο Λίβερπουλ, το Τότεναμ και το Έβερτον.

«Ήταν δύσκολο την περασμένη σεζόν, θα πρέπει να αγωνιστείτε αν θέλετε να πάρετε τα αποτελέσματα και να τερματίσετε σε αυτό το top-four», δήλωσε ο Πούλισιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Θα είναι σφιχτό. Πρέπει να βάλουμε μερικά καλά αποτελέσματα μαζί, σίγουρα, έτσι παίρνουμε κάθε παιχνίδι στα σοβαρά, παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή είναι η στρατηγική μας προς το παρόν, οπότε είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση».