Ο Πούλισιτς ανοίγει για το σερί των τραυματισμών του με την Τσέλσι

Ο επιθετικός της Τσέλσι Κρίστιαν Πούλισιτς άνοιξε τις πόρτες του για την πλειονότητα αυτής της εκστρατείας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς μίλησε για τη σειρά των τραυματισμών του, τα οποία εμπόδισαν την απόδοσή του στο Τσέλσι κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν Ωστόσο, ο διεθνής αμερικανός διεθνής έχει δει ανερχόμενη μορφή πρόσφατα μετά την επιστροφή του για την πλευρά του Τούσελ. Αρχικά, η Πούλισιτς έχασε τις εβδομάδες έναρξης της νέας σεζόν λόγω τραυματισμού που υπέστη στον τελικό του Κυπέλλου FA.

Και από εκείνο το σημείο και μετά, ο 22χρονος υπέφερε από πολλές βλάβες για ένα σημαντικό μέρος της εκστρατείας. Παρόλο που η ανάπτυξή του αναγκάστηκε να σταματήσει, ο Πούλισιτς παρουσιάζει απίστευτο ποδόσφαιρο στο γήπεδο τελευταία. Ο Τσέλσι Σπιντστερ νιώθει ότι ξέμεινε από τύχη στην αρχή της σεζόν, αλλά ξέρει ότι κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να επιστρέψει.

Καθαρή αποφασιστικότητα.

Κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος αγωνιστικής στο Τσέλσι, ο Πούλισιτς άνοιξε για τις αποτυχίες του. Είπε, «Σίγουρα δεν ήταν εύκολο για μένα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για πολλούς λόγους».

«Προφανώς, τα τραύματα ήταν δύσκολα επειδή έκανα ό, τι μπορούσα για να φροντίσω το σώμα μου και απλώς προσπαθώ να είμαι κατάλληλος για κάθε παιχνίδι, και πονάει όταν δεν μπορώ να είμαι εκεί έξω για να βοηθήσω την ομάδα».