Ο Πούλισιτς ανοίγει για την επανένωσή του με τον Τόμας Τούσελ

Μετά την άφιξη του Τόμας Τούσελ στο Τσέλσι, ο Κρίστιαν Πούλισιτς άνοιξε την αρχή για την επανένωσή του με τον διευθυντή που τον έκανε σταρ στο Ντόρτμουντ.

Η σχέση του Κρίστιαν Πούλισιτς με τον Τόμας Τούτσελ είναι σαν πατέρας και γιος, μοιράστηκαν μεγάλες στιγμές μαζί στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όταν ήταν ακόμα έφηβος στο γερμανικό σύλλογο, ο Thomas Tuchel είδε τις δυνατότητές του και αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία στο επαγγελματικό επίπεδο. Ο Πούλισιτς αντέδρασε με στυλ με τεράστιες παραστάσεις και εδραιώθηκε ως νέος σταρ. Ακριβώς τα μεγάλα αποτελέσματα του στο Ντόρτμουντ ήταν ο λόγος που η Τσέλσι τον παρακολουθούσε στενά μέχρι τη στιγμή που τον υπέγραψαν.

Ο χρόνος του στο Μπλουζ δεν ήταν τόσο θεαματικός λόγω των προβλημάτων προσαρμογής. Ωστόσο, η άφιξη του Τόμας Τούσελ ανοίγει μια εντελώς νέα ευκαιρία για τον Πούλισιτς να λάμψει όπως έκανε στο Ντόρτμουντ. Ο Κρίστιαν ποτέ δεν ξεχνά ότι ο Τουσέλ ήταν ο διευθυντής που του έδωσε την πρώτη του ευκαιρία. Σήμερα, μπορεί μόνο να ελπίζει ότι θα μπορέσει να το ξεπληρώσει μια φορά στη ζωή του.

Ο Πούλισιτς θυμάται το ξεκίνημά του στην Μπουντεσλίγκα.

«Θυμάμαι να κάνω το ντεμπούτο μου κάτω από αυτόν και ήταν μια πραγματικά συναρπαστική εποχή», δήλωσε ο Πούλισιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι. «Έπαιζα στην ομάδα νέων στο Ντόρτμουντ και μετά πήρα την κλήση για να πω ότι επρόκειτο να ανέβω και να προπονηθώ με την πρώτη ομάδα, και να γίνω πλήρες μέλος της πρώτης ομάδας. Ήταν πραγματικά συναρπαστικό. Έπρεπε να παλέψω για να μπω σε αυτή την ομάδα επειδή ήταν μια πολύ δυνατή ομάδα, και ως νέος παίκτης έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά. Ο διευθυντής με εμπιστεύτηκε και το πιο σημαντικό μου έδωσε ευκαιρίες να παίξω, γι ‘αυτό είμαι ευγνώμων γι ‘αυτό. Σίγουρα με βοήθησε ως νέος παίκτης και έχω μόνο καλές αναμνήσεις από εκείνη την εποχή.

«Είχαμε κάποια επιτυχία στο Ντόρτμουντ μαζί, και ήταν καλό που τον ξαναβλέπαμε και συνεργαζόμαστε μαζί του για άλλη μια φορά. Ήταν καλά μέχρι τώρα. Έχουμε μια νέα προοπτική για τα πράγματα, είχαμε μια πολύ καλή νίκη, οπότε ήταν μια θετική αρχή. Πέρασαν κάποιες τρελές στιγμές πρόσφατα και απλά για να κερδίσω, άφησε όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια πολύ ενθουσιασμένα. Διασκεδάσαμε πολύ στην εκπαίδευση και υπάρχουν χαμόγελα στα πρόσωπα που είναι καλό να βλέπεις».