Ο Πουλίσιτς προέτρεψε να επικεντρωθεί στη φυσική κατάσταση εάν επιθυμεί δόξα στην Τσέλσι

Η καριέρα του Κρίστιαν Πούλισιτς στην Τσέλσι έχει γεμίσει με αποτυχίες τραυματισμών και ο πρώην τερματοφύλακας της USMNT εκφράζει ανησυχία.

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς θα είναι σε θέση να στήσει μια λαμπρή καριέρα στην Τσέλσι σύμφωνα με τον εθνικό συμπαίκτη του Μπραντ Φρίντελ, αλλά θα πρέπει πρώτα να φροντίσει τα τραύματά του.

Το αστέρι USMNT έχει υποστεί αποκατάσταση λόγω τραυματισμών που τον ανάγκασαν στο περιθώριο. Αν και έχει εμφανιστεί για δύο αγώνες για τη χώρα του για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προχωρώντας μπροστά, ο Πούλιτσιτς θα ελπίζει να χαράξει πολύτιμα λεπτά υπό τον Τόμας Τούσελ στην Πρέμιερ Λιγκ έχοντας χάσει 12 αγώνες για τους Blues. Το επόμενο ταξίδι για την Τσέλσι είναι ένα ταξίδι στο Λέστερ το Σάββατο.

Ο πρώην τερματοφύλακας της USMNT Friedel είπε στο Goal σε συνεργασία με την Betway US: «Όταν οι καλύτεροι παίκτες σας τραυματίζονται συνεχώς, είναι μια ανησυχία.»

«Θέλετε οι καλύτεροι παίκτες σας να παίζουν με συνέπεια με τις ομάδες των συλλόγων τους. Και θέλετε να απαλλαγούν από τραυματισμούς, και δεν έχει απαλλαγεί από τραυματισμούς. Αυτό έχει επίσης υποτονίσει την ικανότητά του να είναι τακτικός για την Τσέλσι».

«Δεν νομίζω ότι είναι μια ανησυχία όσον αφορά το πότε θα είναι σε φόρμα και θα είναι στο φύλλο της ομάδας. Για τις ΗΠΑ θα το κάνει, αλλά είναι μια ανησυχία επειδή θέλετε οι καλύτεροι παίκτες σας να είναι απόλυτα κατάλληλοι».

«Η εθνική πλευρά δεν είναι μια καθημερινή ομάδα club. Οι άνθρωποι που παρακολουθούν τη φυσική του κατάσταση θα είναι η ομάδα του, και αυτή είναι η Τσέλσι αυτή τη στιγμή».

«Είμαι βέβαιος, αν ρωτήσετε την Τσέλσι είναι τα τραύματά του ένα θέμα και ανησυχούν για αυτό, νομίζω – ίσως όχι επίσημα αλλά σίγουρα εκτός αυτού — θα έλεγαν «ναι, είναι μια ανησυχία».