Ο Πουλίσιτς περιγράφει τη «σκληρή» ζωή του στην Τσέλσι

Η ζωή στο Τσέλσι δεν έχει αναχωρήσει όπως αναμενόταν για τον Αμερικανό αστέρι Κρίστιαν Πούλισιτς με μισή σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ ακόμα.

Όπως και ο Ρομέλου Λουκάκου, ο σταρ του USMNT Κρίστιαν Πούλισιτς βρήκε δύσκολη τη ζωή στο Τσέλσι υπό τον Τόμας Τουχέλ.

Ο 23χρονος έχει παίξει ως εξτρέμ, επιθετικός, ακόμα και wing-back κατά καιρούς υπό το γερμανικό αφεντικό. Κατάφερε λοιπόν να θέσει τρία γκολ και μία βοήθεια σε 19 εξόδους σε όλους τους διαγωνισμούς αυτής της εκστρατείας.

Ο Πούλισιτς μετακόμισε στο Λονδίνο από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για 57,6 εκατομμύρια λίρες τον Ιανουάριο του 2019. Ωστόσο, ήταν δύσκολο για αυτόν μέχρι στιγμής και ελπίζει ότι η ζωή θα είναι καλύτερη για αυτόν μετά το διεθνές σπάσιμο.

Ο εξτρέμ είπε: «Είναι δύσκολο. Δεν έπαιζα πάντα στις θέσεις που θέλω να παίξω. Πιστεύω όμως ότι είναι καλή ποιότητα να είσαι ευέλικτος και να μπορείς να παίζεις σε κάθε είδους θέσεις και να έχεις διαφορετικές δυνάμεις στο γήπεδο.»

«Έτσι, ναι, έχω μάθει πολλά και νομίζω ότι είμαι έτοιμος να είμαι σε μια θέση στα επόμενα δύο παιχνίδια στα οποία θα είμαι πιο άνετα».

Επιπλέον, ο Πουλίσιτς παραδέχτηκε επίσης ότι η θητεία του στα Blues ήταν αυστηρός μέχρι τώρα. Αλλά το να περνάει χρόνο στην πατρίδα του τον βοήθησε να καθαρίσει το μυαλό του πριν από τη σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ.

«Προφανώς ήταν πάνω και κάτω φέτος, σίγουρα. Όχι ακριβώς εκεί που θέλω να είμαι και πως θέλω να είναι τα πράγματα τώρα. Αλλά, ναι, απλά θα συνεχίσω και, όπως είπα, δεν με επηρεάζει όταν έρχομαι εδώ, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που είμαι εδώ».

«Όταν έρχομαι στην εθνική ομάδα είναι, «Πώς είναι τα πράγματα στο Τσέλσι; Τι είναι αυτό, τι είναι αυτό; Και, ναι, τα πράγματα είναι… είναι δύσκολα. Είναι δύσκολο. Σίγουρα έχει παίξει πολύ σε μένα, και διανοητικά είναι δύσκολο μερικές φορές».