Ο Ποτσετίνο παίρνει όρκο Messi-Neymar-Mbappe στο PSG

PSG προπονητής Mauricio Pochettino παραδέχθηκε ότι θα προσφέρει Lionel Messi, Neymar, και Kylian Mbappe ποιοτικό χρόνο στο γήπεδο.

Ο προπονητής του PSG Mauricio Pochettino παρείχε μια υπόσχεση υποκατάστασης λέγοντας ότι δεν θα βγάλει από το γήπεδο τον Λάιονελ Μέσι, τον Νέιμαρ και τον Κιλιάν Μπάππε.

Οι Γάλλοι πρωταθλητές ξόδευσαν πολλά χρήματα για να φέρουν κορυφαία ταλέντα από τον κόσμο στο Parc des Princes. Πράγματι, δεν μπορεί να συζητηθεί η επιθετική μονάδα που έχει στη διάθεσή του το αφεντικό της Αργεντινής.

Ωστόσο, έχει ρωτήσει αν τόσοι πολλοί ελίτ παίκτες θα είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην αρχική σύνθεση.

Και προφανώς, δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει την παρουσία αστεριών όπως ο Messi, ο Neymar και ο Mbappe. Όμως, ο Ποτσετίνο παρείχε διαβεβαιώσεις ότι θα εφάρμοζε εναλλαγή ομάδας για να δώσει μια ευκαιρία σε όλους.

Το αφεντικό PSG είπε στον L’Equipe για τους τρεις απεργούς του μπροστά: «Είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Γιατί τους έβγαλες από το γήπεδο;

«Ακόμα κι αν δεν παίζουν όπως αναμένει κανείς, με το ταλέντο τους μπορούν να είναι αποφασιστικοί ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σύλλογος κατέβαλε την οικονομική προσπάθεια που έκανε για να τους υπογράψει».

«Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αυτό το είδος ποδοσφαιριστή όπως και άλλοι, επειδή είναι διαφορετικοί.»