Ο Πολ Πογκμπά αποκαλύπτει τη στιγμή που έπεσε με τον Μουρίνιο στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η διεθνής Γαλλία άνοιξε την ταραχώδη σχέση του με τον πρώην προπονητή των Red Devils.

Ο Πολ Πογκμπά αποκάλυψε ότι η σχέση του με τον Χοσέ Μουρίνιο ξίνισε όταν ο πρώην μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμφισβήτησε έναν παλιό τραυματισμό που είχε.

Στην τελευταία κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «The Pogmentary’ Amazon», ο Pogba σήκωσε το καπάκι για την παραμονή του στο Old Trafford κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Mourinho ως προπονητής της λέσχης μεταξύ 2016 και 2018.

Και οι δύο έφτασαν στο Μάντσεστερ το 2016 και απόλαυσαν την αρχική τους επιτυχία, κερδίζοντας τρία τρόπαια στην πρώτη τους σεζόν. Αλλά μέχρι να φύγει ο Μουρίνιο τον Δεκέμβριο του 2018, η σχέση τους είχε καταρρεύσει. Βίντεο εμφανίστηκαν ακόμη και σε ένα σημείο, δείχνοντάς τους φαινομενικά να διαφωνούν στην εκπαίδευση.

Η Πογκμπά αποκαλύπτει τη στιγμή που τα πράγματα πήγαν άσχημα

Τώρα ο Pogba αποκάλυψε τη στιγμή που τα πράγματα πήγαν άσχημα αναφερόμενος σε ένα μήνυμα που έστειλε ο Mourinho στον τότε ατζέντη του, Mino Raiola, σχετικά με έναν τραυματισμό που είχε — το πρόβλημα που υποτίθεται ότι υπέστη το μηρό τον Σεπτέμβριο του 2017.

«Ξεκίνησε όταν τραυματίστηκα. Είπα ότι θα πήγαινα στο Μαϊάμι για να κάνω αποκατάσταση», είπε η Pogba.

«Ένας παπαράτσι φωτογράφισε τη Ζουλέ [γυναίκα του Πογκμπά] κι εμένα. Ο Χοσέ έστειλε τη φωτογραφία στον Mino [Raiola]. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Είπε ότι είναι σε διακοπές όταν δουλεύουμε σαν [επιθετική].

«Είπα στον Μουρίνιο, «σοβαρολογείς; Είμαι τραυματισμένος. Προπονούμαι τρεις φορές την ημέρα εδώ. Ποιος νομίζεις ότι είμαι; Ήταν νέο για μένα να έχω πρόβλημα με τον προπονητή μου».

Τρεισήμισι χρόνια από την αναχώρηση του Μουρίνιο, ο Πογκμπά θα φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν λήξει το συμβόλαιό του στο τέλος του μήνα.