Ο Πογκμπά έχει σχέση με τις φήμες που φημολογούνται μεταξύ Mappe και Giroud

Ο μέσος της Γαλλίας Paul Pogba έχει απαντήσει σε ισχυρισμούς για μια φημολογημένη ρήξη μεταξύ των συμπαίκτη Olivier Giroud και Kylian Mbappe.

Ο Paul Pogba έχει υποδείξει φήμες για ρήξη μεταξύ των συμπαίκτη της Γαλλίας Ολιβιέ Ζιρού και Κίλιαν Μμπάπε.

Παρά το γεγονός ότι πέρασε ένα στήριγμα στη φιλική νίκη της Γαλλίας με 3-0 επί της Βουλγαρίας την Τρίτη, ο Ζιρού θρήνησε για την έλλειψη υπηρεσιών από την ομάδα. Οι παρατηρήσεις αυτές, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, άφησαν τον Mappe «θυμωμένη». Ο L’Equipe ισχυρίστηκε ότι ο 22χρονος έπρεπε να τον πείσει να μην δώσει δημόσια απάντηση.

«Ήμουν λίγο ήσυχος επειδή, μερικές φορές, κάνω τρεξίματα και οι μπάλες δεν είναι επικείμενες. Δεν λέω ότι πάντα κάνω τις καλύτερες διαδρομές, αλλά προσπαθώ να προσφέρω λύσεις στο κουτί», δήλωσε ο Giroud στην L’Equipe du Soir μετά τον αγώνα.

Ο αρχηγός της Γαλλίας Didier Deschamps έχει ήδη επιμείνει ότι τα σχόλια του Giroud δεν προορίζονται για το Mbappe, με τον Pogba να είναι το τελευταίο μέλος του γαλλικού στρατοπέδου που θα δώσει την ετυμηγορία του.

«Όχι, η μόνη ένταση είναι στην πλάτη και τα πόδια!» ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε για το ρήγμα που φημολογείται σε συνέντευξη Τύπου.

«Υπάρχει πάντα μια μεγάλη ατμόσφαιρα με όλους. Μεταξύ του Ολιβιέ και του Κιλιάν, δεν υπάρχει τίποτα. Ή τουλάχιστον δεν υπάρχει τίποτα μπροστά μου. Ίσως ό, τι ειπώθηκε να μεταφέρθηκε λανθασμένα.»

Ο Pogba πρόσθεσε: «Ξέρεις τον Kylian, ξέρεις τις ιδιότητές του.

«Μπορεί να σκοράρει και να κάνει σπουδαία πάσα. Κάνει καταπληκτικά πράγματα στην ηλικία του.

«Είναι ένας αλτρουιστής παίκτης. Αλλά πάντα του λέω ότι θα ήταν καλό αν υπερασπιζόταν περισσότερο για να βοηθήσει τους μέσους (γέλια). Εν πάση περιπτώσει, δεν είδα τίποτα και δεν αισθανόμαστε καμία ένταση. Τίποτα δεν βγήκε.»

Η Γαλλία ξεκινά την εκστρατεία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την επόμενη Τρίτη εναντίον της Γερμανίας στο Allianz Arena στο Μόναχο για την έναρξη του Ομίλου F.