Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφασίζει για το μέλλον της Μαν Σίτι εν μέσω Βραζιλιάνων

Οι πολίτες έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να συνδέσει τον Γκουαρντιόλα σε μια νέα συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάντσεστερ Σίτι κατέληξε σε συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα για παράταση της σύμβασής του.

Φήμες για το μέλλον της Guardiola άρχισαν να εμφανίζονται στα αγγλικά ΜΜΕ στις αρχές Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βραζιλία σκεφτόταν να αντικαταστήσει τον Tite με τον Ισπανό μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ επέκτειναν επιτυχώς το συμβόλαιο της Guardiola για άλλα δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το 90min, η πόλη σχεδιάζει να ανακοινώσει τη νέα συμφωνία του μάνατζερ τους τις επόμενες ημέρες.

Από την άφιξή του στην Πόλη το 2016, η Guardiola έχει οδηγήσει τους Πολίτες σε τέσσερις τίτλους της Premier League. Δεν έχει κερδίσει ακόμα τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της Πόλης, ένα γκολ που ίσως συνέβαλε στην απόφασή του να μείνει στην ομάδα.

Μιλώντας για την εμπειρία του στη Man City, ο Guardiola εξήγησε την αγάπη του για το σύλλογο νωρίτερα αυτή τη σεζόν.

«Από την πρώτη μέρα, είμαι απίστευτα άνετος, για όλα τα τμήματα του συλλόγου και για την ιεραρχία φυσικά, αλλά κυρίως για τη συνεργασία με αυτούς τους παίκτες», είπε.

«Τι μπορώ να πω για τους ανθρώπους στο δρόμο, στο γήπεδο, πώς φροντίζουν εμένα και την οικογένειά μου. Γι’ αυτό είμαι στην έβδομη σεζόν εδώ. Δεν το περίμενα όταν φτάσαμε.

«Είναι επειδή είμαι άνετος και κυρίως επειδή κερδίσαμε πολλά, και όταν κερδίζεις πολλά, αυτό βοηθάει να συνεχίσεις, επειδή αυτή τη στιγμή, λυπάμαι για το μέλλον, τα πρότυπα είναι εκεί, και όλοι μας, πρέπει να αγωνιστούμε για να τη διατηρήσουμε εκεί».