Ο Πελέ τιμά τον Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα ειδικό βραβείο

Το ίδρυμα που κέρδισε τρεις φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο απέτισε φόρο τιμής στον CR7 για τις προσπάθειές του να βοηθήσει τα παιδιά.

Το Ίδρυμα Pele έχει απονείμει στον Κριστιάνο Ρονάλντο το Βραβείο Τριών Καρδιών για την «αριστεία εντός και εκτός γηπέδου».

Το βραβείο Τρεις Καρδιές, επίσης γνωστό ως «Prêmio Três Corações» στη Βραζιλία, πήρε το όνομά του από τη γενέτειρα του Pele, μια κοινότητα στην πολιτεία Minas Gerais που ονομάζεται «Três Corações».

Είναι ένα νέο ετήσιο βραβείο από το Ίδρυμα Pele που απονέμεται σε έναν παίκτη, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, και μια «έμπνευση» για τη συνεισφορά τους στην ευημερία των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Ως αποτέλεσμα, ο Ρονάλντο κέρδισε την έκδοση του πρώτου παίκτη του βραβείου Three Hearts την Τρίτη.

Στη σελίδα του Pele στο Instagram, ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου επαίνεσε τον αρχηγό της Πορτογαλίας «για την αριστεία του μέσα και έξω από το γήπεδο, η οποία τονίζεται από την ατελείωτη δέσμευσή του για τους σκοπούς των παιδιών».

Το βραβείο για τον καλύτερο μη κερδοσκοπικό οργανισμό απονεμήθηκε στο Grassroot Soccer με έδρα τη Νότια Αφρική, με τον Pele να σημειώνει «την ηγεσία τους στην υγεία των εφήβων τα τελευταία 20 χρόνια».

Το τρίτο βραβείο για την καλύτερη «έμπνευση» απονεμήθηκε στην Global Empowerment Mission, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση Disaster Relief, για τις προσπάθειές της να βοηθήσει Ουκρανούς πρόσφυγες.