Ο Πελέ απαντά στο μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Λόγω των όμορφων λέξεων του μετά το σπάσιμο του ρεκόρ του, ο Πελέ ήθελε να απαντήσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο με το δικό του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρόλο που μιλήσαμε ήδη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έσπασε το ρεκόρ του Πελέ, ο Πορτογάλος προς τα εμπρός αποκάλυψε τον λόγο πίσω από τη σιωπή του. Ως ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ήταν κάπως περίεργο να μην πάρει ούτε μια αντίδραση από αυτόν. Μπορούμε τώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πίστευε ότι το ρεκόρ ήταν αποτελεσματικό. Τουλάχιστον μέχρι την περασμένη Κυριακή, όταν ο Κριστιάνο σκόραρε ένα τέλειο χατ-τρικ εναντίον του Κάλιαρι.

Το συγκινητικό μήνυμά του προς τον Πελέ αποδεικνύει ότι ο Ρονάλντο σέβεται τους θρυλικούς παίκτες όπως ο ίδιος. Δεν είχαμε δει απάντηση από τον Πελέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τελικά έγραψε κάποια ενθαρρυντικά λόγια που απευθύνονται στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα αρχεία είναι γραφτό να σπάνε και ο Πελέ ήξερε ότι οι αριθμοί του θα ξεπεραστούν από μια νέα γενιά. Σύμφωνα με τα λόγια του, το μόνο που είδαμε ήταν θαυμασμό για ένα απίστευτο ταλέντο όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πελέ θησαυρίζει τη φιλία του Ρονάλντο.

Δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι ο Πελέ έχει μοιραστεί τη σκηνή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο παρελθόν. Διατηρούν υπέροχες αναμνήσεις ο ένας από τον άλλο μετά τη μαγνητοσκόπηση μερικών διαφημίσεων και μετά την τελετή Ballon d’Or του 2013. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, ο Ρονάλντο κέρδισε τελικά το δεύτερο ατομικό του βραβείο μετά από μια κυριαρχία από τον Μέσι, όπου κέρδισε τέσσερα συνεχόμενα βραβεία. Ο Πελέ ήταν αυτός που έδωσε το τρόπαιο στον Κριστιάνο με δάκρυα στα μάτια του.

Ο O’Rei αισθάνεται σαν να νοιάζεται για τον Ronaldo μέσω αυτής της δημοσίευσης στο Instagram: «Η ζωή είναι μια σόλο πτήση. Ο καθένας κάνει το δικό του ταξίδι. Και τι όμορφο ταξίδι έχετε. Σε θαυμάζω πολύ, μου αρέσει να σε βλέπω να παίζεις και αυτό δεν είναι μυστικό για κανέναν. Συγχαρητήρια που έσπασες το ρεκόρ των γκολ μου σε επίσημους αγώνες. «Το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν μπορώ να σε αγκαλιάσω σήμερα. Αλλά αφήνω αυτή τη φωτογραφία προς τιμήν σας, με μεγάλη αγάπη, ως σύμβολο μιας φιλίας που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια.»