Ο πατέρας του Martinelli δίνει την ετυμηγορία του για την έξοδο της Άρσεναλ

Με το παράθυρο μεταφοράς του Ιανουαρίου σε κοντινή απόσταση, ο πατέρας του Gabriel Martinelli μίλησε για το μέλλον του στην Άρσεναλ εν μέσω φημολογίας εξόδου.

Ο Gabriel Martinelli δεν έχει λάβει αρκετό χρόνο παιχνιδιού στην Άρσεναλ και έχει αναπτύξει εικασίες μεταφοράς καθώς κατευθυνόμαστε προς το παράθυρο του Ιανουαρίου. Ωστόσο, ο πατέρας του Βραζιλίας δήλωσε τη γνώμη του σχετικά με την ομιλία εξόδου του.

Υπό τον Μικέλ Αρτέτα, ο 20χρονος φόργουορντ αγωνίζεται για λίγα λεπτά στο Στάδιο της Emirates. Και φήμες για την επιστροφή του στην παιδική του λέσχη Κορινθίων περιπλανάτε τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Στην πραγματικότητα, οι κορυφαίοι σύλλογοι δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την υπογραφή του Martinelli, αλλά μια συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί πουθενά. Ανεξάρτητα από όλα τα κουτσομπολιά, ο πατέρας του προέτρεψε ότι ο επιτιθέμενος θα μείνει στην Άρσεναλ μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του.

Ο πατέρας του Martinelli είπε στο Yahoo: «Από τότε που επέστρεψε από έναν τραυματισμό, παίζει πολύ λιγότερο από ό, τι θα ήθελε.

«Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις για προτάσεις από την Ευρώπη, αλλά η Άρσεναλ έχει ήδη προειδοποιήσει ότι δεν θα τον απελευθερώσει.

«Οι άνθρωποι τον συμπαθούν πολύ. Όχι μόνο για ό, τι κάνει όταν παίζει αλλά και για την αφοσίωσή του. Ο Μαρτινέλι είναι σχεδόν πάντα ο πρώτος που έρχεται για εκπαίδευση και ο τελευταίος που φεύγει.»