Ο πατέρας του Aguero επιτίθεται στην Guardiola μετά την έξοδο Man City του επιθετικού

Ο Ισπανός μάνατζερ έκλαιγε ενώ αποχαιρετούσε τον αργεντίνο σκοπευτή — αλλά τώρα κατηγορείται ότι προσποιείται τα συναισθήματά του.

Pep Guardiola ήταν «ποτέ ειλικρινής» με Sergio Aguero, ισχυρίζεται ο πατέρας του παίκτη, όπως ο ίδιος εγκαινιάζει μια καυστικότητα στο διαχειριστή για τη θεραπεία του γιου του.

Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να μην ανανεώσει τη σύμβαση του θρύλου club Aguero, ο οποίος παρουσιάστηκε ως παίκτης FC Barcelona νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, με Guardiola κατανοητό ότι είχε ένα σημαντικό λόγο στην απόφαση.

Ο Aguero χώρισε τους δρόμους με το Sky Blues μετά από 10 απίστευτα χρόνια υπηρεσίας. Μερικά από τα επιτεύγματά του περιλαμβάνουν να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, να σκοράρει τα περισσότερα γκολ της Premier League για μια ομάδα, να αναλάβει το ρεκόρ των περισσότερων hat-tricks πρωταθλήματος από τον Alan Shearer, να κερδίσει τον Thierry Henry ως ξένο παίκτη με τα περισσότερα γκολ στην αγγλική κορυφαία πτήση, και, φυσικά, να κάνει διάσημα τον τίτλο για την πόλη στο τελευταίο λεπτό του τελικού παιχνιδιού τους της εκστρατείας 2011-12 Premier League.

Η διεθνής Αργεντινή αποχώρησε από την Etihad ως αναμφισβήτητα ο σημαντικότερος παίκτης στην ιστορία της πόλης και ως ένας από τους καλύτερους απεργούς αυτής της γενιάς, αφήνοντας την Guardiola δακρυσμένη.

«Δεν πιστεύω τα δάκρυά του, ποτέ δεν ήταν ειλικρινής με το γιο μου», δήλωσε ο πατέρας του Aguero, μιλώντας στο Radio La Red. «Κατά τη γνώμη μου, ποτέ δεν τον ήθελε.

«Ο Guardiola είναι σπουδαίος προπονητής, αλλά πάντα θέλει να είναι η κύρια φιγούρα στις ομάδες του. Από τη μια μέρα στην άλλη, αλλάζει τους παίκτες ή το κέντρο. Οι παίκτες ποτέ δεν ξέρουν αν είναι σημαντικοί ή όχι.

«Είπε ότι ο Σέρτζιο δεν μπορεί να αντικατασταθεί, αλλά τώρα δεν είναι στην ομάδα.»