Ο πατέρας του Νέιμαρ απαντά στο κλάμα του μάνατζερ της Καέν

Ο τραυματισμένος πατέρας του σούπερ σταρ PSG ξεκίνησε μια παθιασμένη υπεράσπιση του γιου του μετά το χλευασμό του Dupraz.

Neymar Sr υπερασπίστηκε το γιο του όταν ο διευθυντής Caen Pascal Dupraz τον χλεύασε όταν υπέστη τραυματισμό στον τελευταίο αγώνα της Paris Saint-Germain.

Ο Βραζιλιάνος υπέστη τραυματισμό αριστερού προσαγωγού κατά τη διάρκεια της νίκης Coupe de France στο Caen την Τετάρτη. Τώρα πρόκειται να χάσει περίπου ένα μήνα δράσης, αποκλείοντάς τον από το πρώτο σκέλος της PSG ενάντια στην πρώην ομάδα της Βαρκελώνης στο Champions League τελευταία 16.

Αν και ο Dupraz, ενώ επικρίνει την απόφαση του διαιτητή να μην δώσει ποινή στην πλευρά του στον αγώνα, είπε: «Ίσως θα θέλαμε μια ποινή για τη δράση του [Steeve] Yago, η οποία του κέρδισε μια κίτρινη κάρτα.

«Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι μια ποινή. Αλλά δεν πρόκειται να κλάψω, θα το αφήσω στον Neymar.»

Απαντώντας στον χλευασμό του Dupraz, ο Neymar Sr έγραψε στο Instagram: «Πραγματικά, ο γιος μου πρέπει να κλάψει, αλλά όχι για τον λόγο που νομίζετε, κύριε.

«Νομίζω ότι πρέπει να κλάψει επειδή υπάρχουν προπονητές σαν εσένα, διαιτητές αυτού του επιπέδου, αμελείς πρωταθλήματα, προκατειλημμένοι διαιτητές και δειλοί στο άθλημα.

«Ναι, πρέπει να κλάψει…

«Αλλά μέσα από το κλάμα μας και το δικό του, του γιου μου, του αθλητή, η μαγεία του ποδοσφαίρου θα διαρκέσει άλλη μια νύχτα και μετά θα ξεσηκωθεί, όπως πάντα, για να κερδίσει ξανά.»