Ο πατέρας του αστεριού της Αιγύπτου αποκαλύπτει την απόφαση μεταφοράς Άρσεναλ

Ο διεθνής διεθνής Mohamed Elneny της Αιγύπτου αγωνίστηκε για κανονικό χρόνο παιχνιδιού στην Arsenal καθώς το συμβόλαιό του έρχεται στην ημερομηνία λήξης του.

Άρσεναλ φάτνη Mikel Arteta θέλει να κρατήσει Mohamed Elneny, λέει ο πατέρας του μέσου.

Η διεθνής Αίγυπτος έχει κάνει μόνο πέντε εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων τριών στην Premier League. Η έλλειψη χρόνου παιχνιδιού, πέρα από το συμβόλαιό του που λήγει, πυροδότησε φήμες για έξοδο τον Ιανουάριο.

Δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας ισχυρίζονται ότι ο Ελνένι θα μπορούσε να αποχωρήσει από τα Εμιράτα δωρεάν εν μέσω τόκων Τούρκων γιγάντων Γαλατασαράι.

Αλλά ο πατέρας του πρώην αστέρα της Βασιλείας, Nasser Elneny, φαινομενικά τερμάτισε την προοπτική μιας χειμερινής εξόδου για το γιο του.

«Η Αρτέτα θέλει να μείνει ο Μοχάμεντ. Μπορεί να τον χρειαστεί την επόμενη περίοδο, ώστε να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε ο Elneny Sr. στο Al-Shams TV.

«Ελπίζω να τελειώσει την καριέρα του στο Αλ ‘λι.»

Ο Elneny ξεκίνησε την καριέρα του με Αιγύπτιους γίγαντες Al Ahly σε επίπεδο νεολαίας, αλλά ποτέ δεν έπαιξε για την πρώτη ομάδα. Έφυγε από τη λέσχη το 2008 για το El Mokawloon πριν ξεκινήσει ξόρκια στη Βασιλεία, την Μπεσίκτας, και σήμερα Άρσεναλ.