Ο πατέρας της Raphinha δίνει ενημέρωση μεταφοράς στη Βαρκελώνη

Μετά από μια εντυπωσιακή εκστρατεία στην Premier League, η Raphinha έχει αναδειχθεί ως πιθανός στόχος μεταφοράς για την Barca.

Ο πατέρας της Raphinha, Raphael Belloli, άφησε να εννοηθεί ότι ο γιος του θα μπορούσε να κάνει μια καλοκαιρινή μετάθεση στη Βαρκελώνη.

Ο 25χρονος εξτρέμ έχει ξεχωρίσει για τη Λιντς Γιουνάιτεντ στις δύο τελευταίες καμπάνιες της Premier League, διαχειρίζοντας 17 γκολ και 12 ασίστ σε 65 αγώνες πρωταθλήματος.

Οι παραστάσεις του τον έχουν κάνει ήρωα λατρείας στο Elland Road και τράβηξε το ενδιαφέρον της Βαρκελώνης. Ωστόσο, η Leeds φέρεται να θέλει τουλάχιστον 47 εκατομμύρια λίρες (55 εκατ. ευρώ) για πώληση. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα για την Barca, λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχιζόμενες οικονομικές δυσκολίες του Καταλανικού συλλόγου.

‘Υπάρχουν δυνατότητες’

Αλλά ο πατέρας της Raphinha πιστεύει ότι μια συμφωνία είναι ακόμα δυνατή, και επιμένει ότι ο γιος του παραμένει ήρεμος σχετικά με την κατάσταση.

«Υπάρχουν δυνατότητες, αλλά αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν τρία μέρη: τον ενδιαφερόμενο σύλλογο, τον τρέχοντα και τον παίκτη», δήλωσε ο Belloli σύμφωνα με το Diario Sport.

«Ο Ραφίνια είναι ήρεμος επειδή έχει συμβόλαιο [με τη Λιντς] και όλες οι επιλογές εξαρτώνται από αυτόν. Αυτό που ξέρει είναι ό, τι έχει βγει στον Τύπο, τίποτα περισσότερο.»

Ο Ραφίνια έχει ακόμα δύο χρόνια για το συμβόλαιό του στο Λιντς.