«Ο πατέρας σου σπατάλησε το σπέρμα του» ο Βίκτορ Όσιμιχεν απαντά στο Twitter κριτικός

Η δραστηριότητα του Osimhen στο Twitter έχει προκαλέσει διαμάχη μετά από μια έντονη αντίδραση από το αστέρι της Νιγηρίας.
Victor Osimhen είναι μεταξύ των παικτών που συχνά κρατά τους οπαδούς ενημερωμένους μέσω των δημοσιεύσεων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσία του επιθετικού της Νιγηρίας στο Twitter έχει αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες, κυρίως λόγω του ενθουσιασμού του για το AFCON.

Παρά το γεγονός ότι δεν παίζει στο τουρνουά, το αστέρι της Νάπολι ενθαρρύνει τους Super Eagles δημοσιεύοντας υποστηρικτικά μηνύματα για λογαριασμό του.

Ωστόσο, η αυξημένη παρουσία του Osimhen στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε αντιπαράθεση όταν ένας οπαδός του τον σήμανε ως «Διαχειριστή λογαριασμού Twitter» την Τρίτη.

Ο Osimhen απάντησε στο Tweet, γράφοντας:

«Lol όπως ο πατέρας σου σπατάλησε το σπέρμα του γεννώντας μια τρύπα ενός δολαρίου σαν εσένα».

Την Κυριακή, η Νάπολι ανακοίνωσε ότι ο Osimhen έχει αναρρώσει από το COVID-19. Ο επιθετικός έχει επίσης αναρρώσει από ένα τραύμα στο πρόσωπο που υπέστη πριν ένα μήνα.

Ωστόσο, ο 23χρονος δεν θα συμμετάσχει στους Super Eagles για τους επόμενους αγώνες του τουρνουά. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νιγηρίας ανακοίνωσε την απόφασή τους να τον αφήσουν από την ομάδα AFCON νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η επίσημη δήλωση του NFF αναφέρει: «Η θετική δοκιμασία του Victor Osimhen για την πανδημία κορωναϊού πριν από μερικές ημέρες και ο τραυματισμός του ευέλικτου Abdullahi Shehu έχουν περιορίσει τις αλλαγές στην τελική λίστα 28 ανθρώπων της Νιγηρίας για το 33ο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που ξεκινά από το Καμερούν το επόμενο Σαββατοκύριακο,

«Η απουσία του Osimhen ανοίγει το δρόμο για τον Henry Onyekuru με έδρα την Ελλάδα, ο οποίος ήταν επίσης στους τελευταίους τελικούς στην Αίγυπτο. Ο ταχύτατος επιδρομέας Emmanuel Dennis, του οποίου η Αγγλική Πρέμιερσιπ Λέσχη αποφράζει κυνόδοντες, έχει συγχωρεθεί να παρέχει χώρο για τον φόργουορντ Peter Olayinka που εδρεύει στην Τσεχική Δημοκρατία».

Μετά από μια νίκη εναντίον της Αιγύπτου, η Νιγηρία θα αντιμετωπίσει το Σουδάν στο επόμενο παιχνίδι της το Σάββατο.