«Ο παππούς δεν είναι νεκρός!» — Ο Giroud πρόθυμος να αφήσει το στίγμα του για τη Γαλλία

Η διαθεσιμότητα ενός πλούτου υψηλής ποιότητας επιλογών επίθεσης έχει οδηγήσει στο να πέσει ο βετεράνος επιθετικός στην ομάδα του Didier Deschamps.

Ο Olivier Giroud επιμένει ότι «δεν έχει τελειώσει» για τη Γαλλία ουσιαστικά απορρίπτει εικασίες που υποδηλώνουν ότι μπορεί να αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά το Euro 2020.

Η επιστροφή του Karim Benzema στη γαλλική ομάδα για να τερματίσει την εξαετή εξορία του ήταν καλά νέα, αλλά όχι στον Giroud.

Benzema φέρνει με τον εαυτό του προστιθέμενο ανταγωνισμό για μια θέση στο Les Bleus ξεκινώντας XI για τον άνθρωπο Chelsea, ο οποίος ήταν μεταξύ των υποκατάστατων και στα δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων τους.

Ο 35χρονος παρέμεινε αχρησιμοποίητος αντικαταστάτης του Opener Group F έναντι της Γερμανίας και έλαβε περίπου ένα τέταρτο της ώρας στην κλήρωση 1-1 με την Ουγγαρία.

«Δεν τελείωσα, μακριά από αυτό. Βασίσου σε μένα, ο παππούς δεν είναι νεκρός!» Ο Giroud είπε στον Le Figaro εν όψει της κρίσης της Τετάρτης, Γαλλία εναντίον Πορτογαλίας.

«Είμαι σχεδόν 35, αλλά έχω την πείνα ενός 20χρονου άντρα. Ξέρω πώς να το κάνω με την ομάδα.

«Η ομάδα της Γαλλίας έχει μια αρκετά απίστευτη δύναμη κρούσης, αλλά έχω ένα χαρτί να παίξω επειδή δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες με το προφίλ μου.

«Είμαι εδώ για να απαντήσω και να φέρω αυτό που θέλω. Έχω την επιθυμία και, αν οι νέοι θέλουν να με μετακινήσουν, θα πρέπει να είναι κι αυτοί έτοιμοι».