Ο Πίρλο δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη της Γιουβέντους εναντίον της Πάρμας

Οι πρωταθλητές της Serie A κατάφεραν να γυρίσουν την ισοπαλία μετά το πρώτο ημίχρονο στο Allianz Stadium.

Andrea Pirlo παραδέχεται Γιουβέντους «έκανε τη ζωή δύσκολη» για τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια της εκδρομής Serie A το βράδυ της Τετάρτης κατά Πάρμα.

Η Γιουβέντους πήγε πίσω 25 λεπτά στο παιχνίδι, με τον Γκαστόν Μπρούγκμαν να σκοράρει ένα υπέροχο ελεύθερο λάκτισμα αφού ο Γουέστον Μακέννι έριξε κάτω τον Τζερβίνιο λίγο έξω από το κουτί.

Οι οικοδεσπότες, ωστόσο, κατάφεραν να κερδίσουν μια νίκη επιστροφής 3-1, με τον Alex Sandro να σκοράρει το πρώτο στήριγμα της καριέρας του και τον Matthijs de Ligt να πάρει το πρώτο του γκολ της σεζόν.

Τρεις βαθμοί βοήθησαν τον Bianconeri να μετακινηθεί στην τρίτη θέση στην κατάταξη της Serie A, αν και θα μπορούσαν να υποχωρήσουν στην τέταρτη θέση αν η Atalanta κερδίσει το παιχνίδι της στο χέρι.

«Κάναμε τη ζωή δύσκολη για τους εαυτούς μας με τον αρχικό στόχο, έπειτα διατρέξαμε μερικούς άλλους κινδύνους στα πλατό, και είναι κρίμα γιατί είχαμε κάνει καλή υπεράσπιση από νεκρές καταστάσεις μπάλας αυτή τη σεζόν», δήλωσε ο Pirlo στο Sky Sport Italia.

«Καλά κάναμε που το γυρίσαμε και η νίκη ήταν σημαντική για την εμπιστοσύνη μας, καθώς παίξαμε καλά και έπρεπε να πάρουμε μαζί τους τρεις πόντους.

«Έχουμε ενστικτώδεις παίκτες, αλλά πρέπει επίσης να τους δώσουμε οδηγίες για τις θέσεις που πρέπει να κατέχουν. Το έκαναν καλύτερα στο δεύτερο μισό από το πρώτο, ειδικά με την τοποθέτηση του σώματος για να λάβουν την μπάλα. Ήμασταν πολύ απόμακροι στο πρώτο ημίχρονο και αυτό επιβράδυνε τη διερχόμενη κίνηση.

«Ίσως δεν διατηρούμε την ίδια συγκέντρωση και ρυθμό από αγώνα σε αγώνα. Μερικές φορές είμαστε λίγο αργοί, κρατάμε την μπάλα, επιτρέπουμε στην αντιπολίτευση να καταλάβει το χώρο και όλα αλέθονται σε ένα σταμάτημα».