Ο Πέπε προσφέρει τη δική του θέση για το μέλλον του Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Πέπε αποκάλυψε αυτό που πιστεύει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποφασίσει όσον αφορά το μέλλον του ως παίκτης της Γιουβέντους.

Μόνο άνθρωποι σαν τον Πέπε ξέρουν τι μπορεί να κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το μέλλον του ως παίκτης της Γιουβέντους. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους φίλους στο ποδόσφαιρο που έχει αυτή τη στιγμή ο καπετάνιος της Πορτογαλίας. Μαζί, μοιράστηκαν πολλά σπουδαία χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και διατηρούν στενή σχέση μέχρι σήμερα. Ήταν θέμα χρόνου πριν κάποιος ρωτήσει τον Πέπε για την απόφαση που θα μπορούσε να πάρει ο Ρονάλντο.

Κυκλοφορούν πολλές φήμες. Κάποιοι τον συνδέουν με κλαμπ όπως το PSG, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι θα επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακόμη και η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στο μίγμα των πιθανών προορισμών για Ρονάλντο. Σκληρή κριτική στην Ιταλία θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για να φύγει Serie A για τα καλά την επόμενη σεζόν. Αλλά για τον Πέπε, τα πράγματα δεν είναι τόσο ασπρόμαυρα όσο νομίζουν οι άλλοι.

Ο Πέπε πιστεύει ότι ο Ρονάλντο είναι ευτυχισμένος στην Ιταλία.

Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πει σε κάποιον για την πιθανή απόφασή του, ίσως ο Πέπε να είναι ένας από τους εκλεκτούς ανθρώπους που γνωρίζουν. Σε πρόσφατη συνέντευξη με τον Νόβο, ο υπερασπιστής του Πόρτο ερωτήθηκε σχετικά με τις πιθανότητες του Ρονάλντο να επιστρέψει στην πατρίδα του για να συνταξιοδοτηθεί. Αυτό είπε μέσω του Goal: «Ειλικρινά, δεδομένου του πώς τον γνωρίζω, δεν ξέρω αν θα ανεχόταν τον τρόπο που πολλοί άνθρωποι μιλούν για το ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία.

«Νομίζω ότι είναι ευτυχισμένος στο Τορίνο, είναι ο κορυφαίος σκόρερ στη Serie A, όσοι τον επικρίνουν δεν ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να σκοράρουν περισσότερα από 30 γκολ κάθε χρόνο. Αυτό που μπορεί να κάνει ο Κριστιάνο είναι απίστευτο. Και ελπίζω ότι θα παραμείνει εκεί για περισσότερα χρόνια, χαρίζοντας χαρά στους λάτρεις του ποδοσφαίρου και εκπροσωπώντας την Πορτογαλία πολύ καλά, όπως έκανε πάντα.»