Ο Πέδρι συμφωνεί με τις συγκρίσεις με το θρύλο της FC Barcelona

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης Τύπου για τη λέσχη, ο Pedri συμφώνησε για τις ατελείωτες συγκρίσεις με έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της Βαρκελώνης.

Ο Πέδρι της FC Barcelona θυμίζει σε πολλούς έναν παίκτη που έγινε θρύλος της Μπλαουγκράνα στο κλαμπ. Ο ρυθμός του να κινηθεί στο γήπεδο με την μπάλα κολλημένη στα πόδια του. Η δημιουργικότητα και το όραμα καθώς παίρνει κάθε απόφαση όταν εκτελεί. Μια παράξενη σύνδεση με τον Λίο Μέσι όταν τους βλέπεις να μαζεύονται στο γήπεδο. Οι ομοιότητες που έχει ο Πέντρο με τον Αντρές Ινιέστα είναι όλες εκεί. Το να τους αγνοήσουμε θα ήταν μεγάλο λάθος.

Ακόμα και ο νεαρός παίκτης δέχεται ότι ήταν ένας άπληστος οπαδός της Iniesta όταν ήταν παιδί. Αλλά οι ειδικοί θεωρούν ότι το να τον συγκρίνεις με έναν από τους καλύτερους μέσους στην ιστορία του ποδοσφαίρου τόσο νωρίς είναι λάθος. Ο ίδιος ο Pedri συμφώνησε ότι είχε τον Andres ως μία από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις του. Μπορούμε να εξοργιστούμε από αυτές τις συγκρίσεις, αλλά ο Πέντρο συνεχίζει να γίνεται καλύτερος στο παιχνίδι του.

Οι δηλώσεις του Pedri σχετικά με τις συγκρίσεις Iniesta.

Σε συνέντευξη τύπου που έλαβε ο Μούντο Ντεπορτίβο, ο Πέντρι είπε: «Πάντα αγαπούσα τον Ινίστα και το στυλ παιχνιδιού του. Ήταν η αναφορά μου και πάντα προσπαθούσα να τον μιμηθώ. Νομίζω ότι έχω δει όλα τα βίντεο του Iniesta στο Youtube. Δεν έχω χάσει ούτε ένα παιχνίδι που έπαιξε, οπότε υποθέτω ότι υπάρχει κάτι εκεί μέσα. Από τότε που ήμουν μικρή, είχα πάντα αυτή την αίσθηση ηρεμίας και έπαιζα έτσι από τότε που ήμουν παιδί στο Tegueste.

«Γιατί να αλλάξω κάτι στο Καμπ Νόου; Μια μέρα, ο Koeman με πήρε στην άκρη και μου είπε ότι δεν ήξερε πολλά για μένα. Είπε ότι μόλις με είδε να παίζω και θα πρέπει να του δείξω τι μπορώ να κάνω στην προπόνηση. Πήρα κίνητρο από τα λόγια του. Κάπως ήξερα ότι έπρεπε να δουλέψω τόσο σκληρά όσο ο καθένας για να κερδίσω τη θέση μου».