Ο Ούλι Χόενες εκδίδει ωμή ετυμηγορία για τους συνδέσμους Λεβαντόφσκι – Βαρκελώνη

Παρά τις τρέχουσες οικονομικές δυσκολίες τους, ο Barca προσπαθεί να υπογράψει το frontman της Μπάγερν Μονάχου.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χόενες δυσκολεύεται να καταλάβει γιατί η Βαρκελώνη προσπαθεί να υπογράψει τον Robert Lewandowski και πρότεινε ότι ο επιθετικός θα μπορούσε να κάνει αναστροφή.

Ο Γερμανός πιστεύει ότι τα οικονομικά προβλήματα της Barca σημαίνουν αναφορές για μια αρχική προσφορά 32 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους, για Lewandowski φαίνεται παρατραβηγμένο. Ισχυρίζεται ότι η λέσχη Λα Λίγκα θα είχε χρεοκοπήσει ήδη στη Γερμανία.

«Η Βαρκελώνη θέλει να αποκτήσει τον Lewandowski όταν είχε χρέος 1,3 δισεκατομμυρίων πριν από έξι μήνες», δήλωσε ο Hoeness στην RTL.

«Στη Γερμανία, θα είχαν χρεοκοπήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο δικαστής πτώχευσης είναι στην πόρτα σας και κάνουν προσφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ σε παίκτη της Μπάγερν».

Ο Λεβαντόφσκι μπορεί να αλλάξει γνώμη

Ο διεθνής πολωνικός, ο οποίος θα είναι εκτός συμβολαίου σε ένα έτος, σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμεί να ενταχθεί στη Βαρκελώνη. Ο ατζέντης του, Πίνι Ζαχάβι, ανέφερε ότι η έλλειψη σεβασμού από τη Μπάγερν τον έκανε να θέλει να φύγει.

Ωστόσο, αξιωματούχοι της λέσχης επανέλαβαν ότι αναμένουν από τον Λεβαντόφσκι να τιμήσει το υπόλοιπο έτος του συμβολαίου του.

«Προς το παρόν, κανείς στη Μπάγερν δεν θα αφήσει τον Lewandowski να φύγει», πρόσθεσε ο Hoeness.

«Προφανώς η Μπάγερν δεν έχει βρει αντικαταστάτη μέχρι στιγμής, οπότε η γνώμη της είναι ξεκάθαρη.

«Αν μείνει, παίζει καλά και συνεχίζει να αισθάνεται άνετα στη Γερμανία με την οικογένειά του, ίσως έρθει τον Ιανουάριο και να πει: Ουάου, πραγματικά μου αρέσει να μένω εδώ, ίσως να μείνω άλλα δύο ή τρία χρόνια!»