Ο Ουσμάν Ντεμπέλε θα μπορούσε να ενεργοποιήσει ρήτρα μεταφοράς της Βαρκελώνης

Το Μπλαουγκράνα θα μπορούσε να πληρώσει ένα επιπλέον τέλος μεταφοράς για το Dembele μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου.

Παίζοντας τον Ουσμάν Ντεμπέλε εναντίον του Ντεπορτίβο Αλάβες το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποχρεώσει τη Βαρκελώνη να καταβάλει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ επιπλέον €5 εκατ.

Η Μπλαουγκράνα συμφώνησε για συμφωνία μεταφοράς ύψους 105 εκατ. ευρώ για την υπογραφή της Dembele από το Ντόρτμουντ τον Αύγουστο του 2017. Η συμφωνία περιελάμβανε διάφορα πρόσθετα σχετικά με την απόδοση, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν το συνολικό τέλος να ανέλθει στα €135 εκατ.

Σύμφωνα με τον Marca, η Βαρκελώνη έχει καταβάλει μπόνους 5εκ ευρώ στο Ντόρτμουντ για τα προκριματικά του Champions League και για κάθε 25 παιχνίδια που έχει παίξει ο Debele για τον σύλλογο.

Και θα πρέπει να το μπροστινό χαρακτηριστικό εναντίον Alaves, και να κάνει την 100η εμφάνισή του στη διαδικασία, θα ενεργοποιήσει ένα άλλο μπόνους €5 εκατ. για το Ντόρτμουντ. Ωστόσο, η Barca δεν θα υποχρεωθεί να πληρώσει ξανά αυτή τη δόση.

Αυτό θα φέρει το συνολικό κόστος μεταφοράς της Dembele μέχρι στιγμής στα €125 εκατ.

Το μόνο μπόνους που απομένει είναι μια πρόσθετη ρήτρα 10 εκατομμυρίων ευρώ που ενεργοποιείται μόνο αν η Βαρκελώνη έχει κερδίσει το Champions League δύο φορές.