Ο Ολλανδός αρχηγός σχολιάζει το μέλλον του Van de Beek στην United

Ο Ολλανδός αρχηγός Frank de Boer έδωσε μια εικόνα για την «απογοητευτική «κατάσταση του Van de Beek στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ντόνι Βαν ντε Μπικ δεν είναι ευχαριστημένος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν ανησυχεί για το μέλλον του στο κλαμπ, σύμφωνα με τον Φρανκ ντε Μπόερ.

Ο Ολλανδός δεν μπόρεσε να βρει μια κανονική θέση κάτω από τον Όλε Σόλσκιαρ από τότε που εντάχθηκε στους Κόκκινοι Διάβολοι πέρυσι το καλοκαίρι.

Έχει υποστηριχθεί ότι ο Van De Beek θα μπορούσε να αναζητήσει έξοδο από την United λόγω έλλειψης λεπτών.

Ωστόσο, αλλά ο Ντε Μπόερ επιμένει ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να έχει επιτυχία στην Αγγλία.

«Μίλησα με τον Αία και είπαν ότι δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτό. Δεν ζήτησε να τους μιλήσει», είπε ο Ολλανδός προπονητής στο TalkSport.

«Απλά επικεντρώνεται στην ανάρρωσή του στον αστράγαλό του, και δεν είναι αλήθεια ότι ζήτησε από τον Μαν Ούτ να φύγει.

«Ο ατζέντης του μου είπε επίσης ότι φυσικά δεν χαίρεται που δεν παίζει. Έχει κάνει μόνο δύο ξεκινήματα υπό Solskjaer και δεν είναι αυτό που ήλπιζε όταν εντάχθηκε στο Man Utd.

«Δεν ανησυχεί, φυσικά θέλει να παίξει κάθε παιχνίδι. Αλλά δεν ανησυχεί ότι δεν μπορεί να πετύχει.

«Πρέπει να κάνει μια κριτική μετά από αυτό το έτος, ρωτώντας πού είμαι; Έχω τη δυνατότητα να πετύχω εδώ ή όχι; Διαφορετικά, πρέπει να κάνω μια κίνηση.

«Θα δούμε πού πηγαίνει το επόμενο έτος, ίσως να μείνει στο Man Utd ή ίσως κάποιο άλλο κλαμπ είναι ενδιαφέρον γι ‘αυτόν.

«Αλλά δεν πανικοβάλλεται καθόλου, είπε στον διευθυντή ότι είναι τόσο χαρούμενος στο Man Utd επειδή το κλαμπ είναι ένα από τα καλύτερα όσον αφορά το πώς του φέρονται, αισθάνεται αγαπημένος.»

Ο Van de Beek καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους νέους μέσους στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ajax, αλλά μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στα ίδια υψηλά πρότυπα με την United.

Ο 23χρονος αγωνίστηκε να επιβληθεί εν μέσω ισχυρού ανταγωνισμού για θέσεις στο Old Trafford, με 11 από τις 13 εξορμήσεις του στην Premier League μέχρι σήμερα να προέρχονται από τον πάγκο.