Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αποκαλύπτει γιατί επέλεξε το πουκάμισο Νο 7 του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς υπέγραψε για τη Γιουβέντους τον προηγούμενο μήνα και αποφάσισε να επιλέξει την κενή φανέλα Νο 7 του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αποκάλυψε γιατί επέλεξε να αναλάβει την ευθύνη να φορέσει την κενή φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο Νο 7 στη Γιουβέντους.

Η προώθηση υπεγράφη για τους γίγαντες Serie A τον περασμένο μήνα από Fiorentina αφού συνδέθηκε με την Arsenal για την πλειοψηφία του παραθύρου μεταφοράς χειμώνα.

Οι Σέρβοι απολάμβαναν ένα φανταστικό 2021, ισούται με το ρεκόρ του Ρονάλντο για τους στόχους της Serie A σε ένα ημερολογιακό έτος, προτρέποντας αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες να δηλώσουν ενδιαφέρον για την 22χρονη.

Τελικά υπέγραψε για τη Γιουβέντους, ο οποίος άφησε τον Ρονάλντο να φύγει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, και εξήγησε γιατί επέλεξε αυτόν τον εμβληματικό αριθμό πουκάμισων.

Ο Βλάχοβιτς δήλωσε (μέσω του Mirror): «Γνωρίζω το βάρος του πουκάμισου νούμερο 7, αλλά όλα τα πουκάμισα Juve ζυγίζουν βαριά. Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να κάνω τον εαυτό μου διαθέσιμο: μόνο όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

«Αυτό που μετράει είναι πώς μπαίνουμε στο γήπεδο, όχι τόσο οι αριθμοί στα πουκάμισα.

«Η επιλογή της Ζυβ ήταν εύκολη. Στο DNA του Ζυβ υπάρχει η επιθυμία να κερδίσεις, να μην τα παρατήσεις ποτέ και να πολεμήσεις μέχρι το τέλος, ακόμα και όταν υπάρχει πόνος. Αυτή είναι επίσης η νοοτροπία μου και ως εκ τούτου η επιλογή ήταν εύκολη.

«Στόχος μου είναι να εγκατασταθώ στα σχέδια του Coach το συντομότερο δυνατόν, στη συνέχεια να γνωρίσω και να δημιουργήσω μια φιλία, θα έλεγα μια οικεία σχέση, με όλους τους συμπαίκτες μου και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για τη Juve. Πιστεύω ότι αυτή είναι μια βασική πτυχή».

Γιουβέντους είναι επί του παρόντος πέμπτος στο τραπέζι Serie A, 11 σημεία από τους ηγέτες Inter.