Ο Ντέιβιντ Μόγιες υπονοεί τη μόνιμη κίνηση του Γουέστ Χαμ για τον Λίγκαρντ

Μετά από ένα παιχνίδι για το West Ham, ο David Moyes υπαινίχθηκε ότι η ομάδα θα μπορούσε να εξετάσει μια μόνιμη κίνηση για τον Jesse Lingard το καλοκαίρι.

Είχαν περάσει πάνω από 18 μήνες από τότε που ο Τζέσι Λίγκαρντ έπαιξε για τελευταία φορά 90 λεπτά ποδοσφαίρου της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, δεν έμοιαζε με την περίπτωση την Τετάρτη το βράδυ.

Ο 28χρονος όχι μόνο σκόραρε δύο φορές, αλλά ήταν ο πιο δημιουργικός παίκτης του Γουέστ Χαμ και συμμετείχε σχεδόν σε όλα τα επιτιθέμενο παιχνίδι των Σφυριών.

Ο Λίγκαρντ δανείζεται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά δεν υπάρχει επιλογή ή υποχρέωση για τη Γουέστ Χαμ να κάνει την κίνηση μόνιμη.

Μια μόνιμη κίνηση θα μπορούσε να είναι κάτι που θα σκεφτόταν ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο 57χρονος υποστήριξε ακόμη και τον μέσο για να αναστήσει την καριέρα του και να ανακτήσει μια θέση στην ομάδα της Αγγλίας.

Το αφεντικό του West Ham αρνείται να παρασυρθεί, αλλά επαναλαμβάνει ότι ο Lingard δίνει ήδη στο κλαμπ πράγματα να εξετάσει.

«Είναι ένα πιο ώριμο αγόρι τώρα και είναι κάποιος που παίρνει την ακμή της καριέρας του», δήλωσε ο Moyes σε συνέντευξη Τύπου.

«Είναι στη σκηνή όπου θέλει να παίξει καλά και θέλει να είναι στο γήπεδο. Δεν παρασυρόμαστε, αλλά προφανώς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Τζέσι».

«Ήταν πάντα ένας κατάλληλος νεαρός παίκτης, οπότε είναι σημαντικό να πάρει κάποια προπόνηση για αυτόν. Δεν θέλουμε να τον πιέσουμε πάρα πολύ, αλλά έχει θέσει στον εαυτό του ένα μεγάλο πρότυπο από την απόδοσή του.»

«Είχαμε ένα παιχνίδι. Η κατάσταση εδώ είναι ότι ο Τζέσι θα έχει μια καλή ευκαιρία να κοιτάξει τον Γουέστ Χαμ, να δει τι πιστεύει για εμάς και αν του αρέσει, και θα δούμε καλά τον Τζέσι και θα αποφασίσουμε τι θα σκεφτούμε σε πέντε ή έξι μήνες.»