Ο Νούνο λέει στους Λύκους να προσευχηθούν για να σταματήσουν τις ελεύθερες κλωτσιές του Ward-Prowse

Ο μάνατζερ των λύκων Νούνο Εσπειρίτο Σάντο ομολόγησε ότι είναι πολύ δύσκολο να εμποδίσεις το Ward-Prowse του Σαουθάμπτον να σκοράρει.

Το Σαουθάμπτον και ο Γούλβερχαμπτον Γουόντερερς θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον δύο φορές σε μια εβδομάδα και φαίνεται ότι ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο το ήδη το φοβίζει. Ο Πορτογάλος διευθυντής θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να σταματήσει έναν παίκτη που έχει χτίσει αρκετά φήμη.

Ο James Ward-Prowse είναι γνωστός γύρω από την κορυφαία βαθμίδα της Αγγλίας ως μέσος για να καλέσετε αν θέλετε να πάρετε ένα ελεύθερο λάκτισμα. Ο 26χρονος σκόραρε τέσσερα γκολ από setpies αυτή τη σεζόν, κάνοντάς τον ηγέτη σε αυτό το στατιστικό πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου, είναι φυσικό οι αντίπαλοι να βασανίζουν το μυαλό τους προσπαθώντας να καταλάβουν πώς να απαντήσουν σε μια σημαντική ερώτηση.

«Πώς το σταματάς; Ένα καλό τείχος, και στη συνέχεια να αποτρέψει την μπάλα από το να μπει μέσα στο στόχο σας — και προσευχηθείτε! Είναι ειδικός», δήλωσε ο Nuno στη συνέντευξη Τύπου.

«Είναι ένα πολύ καλό kicker της μπάλας και έχει δείξει την ποιότητά του. Μπορεί να συμβεί, ένα φάουλ είναι φάουλ, και πρέπει να προετοιμαστείς, να οργανώσεις σωστά τον τοίχο σου και μετά να κάνεις τη δουλειά σου».

Σαουθάμπτον και Γουλβς και οι δύο θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια νίκη αυτή την Κυριακή.

Εκτός από τη σύγκρουση του FA Cup αυτής της Πέμπτης, και οι δύο ομάδες χρειάζονται επίσης μια νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Άγιοι βρίσκονται στη μέση μιας πολύ αρνητικής διαδρομής στην ανώτερη βαθμίδα της Αγγλίας. Ως εκ τούτου, θα ψάχνουν για τους τρεις βαθμούς αφού χτυπήθηκαν από την Manchester United πριν από μια εβδομάδα.

Από την άλλη πλευρά, οι Wolves μόλις βγήκαν από μια οκτώ-αγώνα χωρίς νίκη, καθώς κατάφεραν να νικήσουν την Arsenal σε έναν πολύ αμφιλεγόμενο αγώνα. Αν η πλευρά του Νούνο Εσπειρίτο Σάντο εξασφαλίσει τους τρεις πόντους αυτή την Κυριακή, θα ξεπεράσουν το Σαουθάμπτον στο τραπέζι.