Ο Νούνο Εσπειρίτο Σάντο «απόλυτα έμπιστος «στην επιστροφή του Χιμένεζ

Ο διευθυντής των λύκων Νούνο Εσπειρίτο Σάντο μίλησε για την ανάρρωση του Ραούλ Χιμένεζ και για το πόσο σύντομα οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν να επιστρέψει.

Ο Ραούλ Χιμένεζ επέστρεψε στην εκπαίδευση των Γουλβς αυτή την εβδομάδα και έδωσε τις πρώτες του πινελιές από τον Νοέμβριο. Ο Μεξικάνος επιθετικός είναι στο περιθώριο για μήνες μετά την τρομακτική σύγκρουση του με τον David Luiz. Ωστόσο, η ανάκαμψη του Χιμένεζ ήταν ταχύτερη από ό, τι αναμενόταν αρχικά και μπορεί να επιστρέψει αρκετά σύντομα.

Στην πραγματικότητα, αυτό θα ήταν μια τεράστια ώθηση για τους Wanderers, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί να βάλουν την μπάλα στο δίχτυ από τότε που έχασαν το αστέρι τους. Παρόλο που είναι ταλαντούχος νεαρός, τα χαρακτηριστικά του Fabio Silva διαφέρουν εντελώς από του Raul, οπότε η πορτογαλική στάρλετ δυσκολεύεται να ταιριάσει στο στυλ παιχνιδιού του Nuno Espirito Santo. Επιπλέον, ο William Jose έχει επίσης αγωνιστεί να βρει το δίχτυ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπεγράφη από την Ρεάλ Σοσιεδάδ σε μια προσπάθεια να καλύψει το κενό του Χιμένεζ.

Παρ ‘όλα αυτά, φαίνεται ότι οι Λύκοι δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για το frontman τους για πολύ. Σύμφωνα με τον Νούνο Εσπειρίτο Σάντο, οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν από τον Ραούλ Χιμένεζ να επιστρέψει αυτή τη σεζόν.

«Απόλυτα αυτοπεποίθηση, με απόλυτη αυτοπεποίθηση», διαβεβαίωσε ο διευθυντής. «Σίγουρα, η ταχύτητα είναι η ταχύτητα που πρέπει να ακολουθήσουμε. Πρέπει να έχουμε επίγνωση των περιστάσεων. Αποφύγετε κάθε είδους επαφή.

«Ήταν σε θέση να συμμετάσχει στο αρχικό μέρος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Το να είσαι με τους συμπαίκτες του είναι μεγάλη βοήθεια για εκείνον και για εμάς. Ακολουθούμε τα σωστά πρωτόκολλα χωρίς βιασύνη. Χαίρομαι που γίνεται όλο και καλύτερη μέρα με τη μέρα. Έτσι είναι φανταστικό για εμάς.»