Ο Νούνο δίνει μια τεράστια ενημέρωση για την επιστροφή του Ραούλ Χιμένεζ

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ο Νούνο μόλις έδωσε στον κόσμο μια τεράστια ενημέρωση για την πιθανή επιστροφή του Ραούλ Χιμένεζ στους Γουλβς αυτή τη σεζόν.

Ο Ραούλ Χιμένεζ αναρρώνει από τραύματα στο κεφάλι τρόμου που υπέστη κατά τη διάρκεια αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ στο τέλος του 2020. Κανονικά, αυτοί οι τύποι ζητημάτων δεν επιλύονται μόνο εν μία νυκτί και η ανάκτηση από αυτά μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ωστόσο, ο διευθυντής Νούνο Εσπειρίτο Σάντο νιώθει πολύ σίγουρος για τον αστεροεπιθετικό του. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ραούλ επέστρεψε σε μεμονωμένες προπονήσεις με θετική στάση.

Όταν τραυματίστηκε για πρώτη φορά, όλοι φοβόντουσαν ότι ο τραυματισμός θα μπορούσε να επηρεάσει τον Μεξικανό επιθετικό σε ψυχολογικό επίπεδο. Αλλά η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Νούνο μόλις έδωσε σε όλους μια σημαντική ώθηση για το εγγύς μέλλον. Στην πραγματικότητα, ο gaffer ακόμη και άφησε να εννοηθεί μια πιθανή επιστροφή στο γήπεδο μέχρι το μήνα Μάρτιο. Αν και η επιστροφή δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο το αντανακλούσε. Οι τραυματισμοί στο κεφάλι μπορούν μερικές φορές να τερματίσουν την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ πιθανό ότι ο Jimenez θα πρέπει να χρησιμοποιεί ένα κράνος σε μόνιμη βάση κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Τα νέα του Νούνο για τον Ραούλ.

«Είμαστε πραγματικά βέβαιοι ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Είναι πολύ καλά νέα ο τρόπος με τον οποίο βελτιώνεται συνεχώς μέρα με τη μέρα», δήλωσε ο Nuno μέσω της ιστοσελίδας των Wolves. «Όχι μόνο εγώ αλλά όλο το ιατρικό προσωπικό εκπλήσσεται επειδή βελτιώνεται σε όλα τα τεστ διάσεισης που κάναμε πριν από δύο εποχές. Τα πάει πολύ, πολύ καλά. Απλά βλέποντας τον να τρέχει και να σηκώνει βάρη και να κάνει όλες αυτές τις δυνατές προπονήσεις, είναι ένας μεγάλος ανελκυστήρας για όλους γιατί πρώτα απ ‘όλα είναι (περίπου) ο άνθρωπος. Είναι ο Ραούλ, θέλουμε τον Ραούλ πίσω υγιή και μετά θα πάρουμε πίσω τον Ραούλ ως παίκτη και σημαντικό παίκτη για την ομάδα. Το μεγάλο ασανσέρ για μας είναι απλά να τον έχουμε τριγύρω.»

«Είχαμε ένα ιατρικό σχέδιο και αυτά τα πράγματα είναι πολύ υπεύθυνες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν λόγω του πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός. Πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί και να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις και αυτό θα απαιτήσει αποφάσεις από τον χειρουργό, σαρώσεις στο κρανίο — όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και θα προχωρήσουμε ανάλογα με την κατάσταση. Δεν θα βιαστούμε ή θα πάρουμε κανενός είδους ρίσκα. Η ψυχολογική πτυχή δεν είναι μια ανησυχία για εμάς γιατί είναι ακριβώς ο ίδιος τύπος, πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, έχοντας επίγνωση της διαδικασίας που έχει περάσει και σίγουρος ότι θέλει να επιστρέψει ισχυρότερη. Ο τίτλος και πώς μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση, πώς ο εγκέφαλός του θα αντιδράσει στην επιτάχυνση, την επιβράδυνση, το άλμα και τον αντίκτυπο είναι ένα άλλο ζήτημα. Αυτό θα έρθει εγκαίρως.»