‘Ο Ν’Γκολό Κάντε είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο’

Ο πρώην αμυντικός της Τσέλσι William Gallas εξήγησε γιατί πιστεύει ότι το αστέρι Blues N’Golo Kante είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

Ο William Gallas βαθμολογεί τον N’Golo Kante ως τον καλύτερο παίκτη στον πλανήτη και αισθάνεται τα «πρωτοφανή» επιτεύγματά του μιλούν από μόνα τους.

Kante ξεκινά την εκστρατεία του Euro 2020 εναντίον της Γερμανίας την Τρίτη ελπίζοντας να κερδίσει ένα δεύτερο μεγάλο τίτλο με τη Γαλλία, έχοντας προηγουμένως πράξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Ρωσία.

Η 30χρονη πηγαίνει στο τουρνουά από το πίσω μέρος μιας υπέροχης καμπάνιας σε επίπεδο λέσχης. Ευημερούσε υπό τον Thomas Tucel και απέδειξε το κλειδί στην ευθύνη της Τσέλσι για την επιτυχία του Champions League.

Τα εντυπωσιακά κατορθώματα του Kante τον έχουν κάνει υποψήφιο για το βραβείο Ballon d’Or 2021, και ο Gallas δεν έχει καμία αμφιβολία για το πού θα πρέπει να είναι ο συμπατριώτης του στην κατάταξη.

«Όλοι αγαπούν το N’Golo και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί», δήλωσε ο πρώην υπερασπιστής της Τσέλσι, της Άρσεναλ και της Τότεναμ σε 101 Great Goals.

«Για μένα αυτή τη στιγμή, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα μιλήσουν για απεργούς επειδή οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν γκολ και εκτιμούν περισσότερο τους επιτιθέμενους παίκτες.

«Αλλά αν δείτε τι έχει κάνει ο N’Golo από τότε που έφτασε στην Αγγλία, είναι εκπληκτικό.

«Κέρδισε το πρωτάθλημα με το Leicester, στη συνέχεια πήγε στο Chelsea και κέρδισε εκεί, έχει κερδίσει το Europa League και τώρα το Champions League καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία.

«Αυτό είναι καταπληκτικό. Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.»