Ο Νατ Φίλιπς περιγράφει τα μελλοντικά του σχέδια στο Λίβερπουλ

Λίβερπουλ αστέρι Nat Phillips ιππεύει ένα υψηλό μετά από ένα στερεό τέλος της σεζόν. Ο υπερασπιστής έχει τώρα υπαινιγθεί μακροπρόθεσμα σχέδια στο σύλλογο.

Ο υπερασπιστής του Λίβερπουλ Nat Phillips έχει σκιαγραφεί την επιθυμία του να παραμείνει στο Anfield και να αγωνιστεί για μια τακτική πρώτη θέση στην ομάδα μετά από αυτή τη σεζόν.

Ο 24χρονος ουσιαστικά μεταβιβάστηκε από την πέμπτη επιλογή στο κέντρο πρώτης επιλογής μετά από μια σειρά τραυματισμών που έστρεψαν την πίσω γραμμή των Reds, αν και ένα ισχυρό τέλος στην εκστρατεία βοήθησε την πλευρά του να εξασφαλίσει το ποδόσφαιρο του Champions League.

Ο Phillips έχει επαινεθεί τόσο από τον μάνατζερ Jurgen Klopp όσο και από τη βάση οπαδών του Λίβερπουλ, αφού έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια στροφή δυναμικής που παρήγαγε πέντε καθαρά φύλλα από τους τελικούς 10 αγώνες της εγχώριας σεζόν.

Τώρα, ο Φίλιπς είναι αποφασισμένος να υποχωρήσει και να βελτιώσει τις αδυναμίες του παιχνιδιού του, ενώ παλεύει να συνεχίσει ως ανώτερος παίκτης του Λίβερπουλ.

Μετά τη νίκη με 2-0 στο Crystal Palace, ο Phillips είπε στο LFCTV: «Μη με παρεξηγείτε, παρόλο που νιώθω ότι αυτή η σεζόν ήταν επιτυχής για μένα, ξέρω ότι έχω πολλά να δουλέψω και πολλά να βελτιωθώ».

«Αυτό θα κάνω και στην εκτός εποχής, θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα και μετά θα επιστρέψω στην προπόνηση μόνος μου και θα δουλέψω πάνω σε πράγματα που ίσως να μην έχεις την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της σεζόν, επειδή είναι τόσο έντονη».

«Έτσι, θα το κάνω αυτό και ελπίζω να έχω μια ισχυρή περίοδο προετοιμασίας, απλά συνεχίστε να αναπτύσσετε και να βασίζομαι σε ό, τι έχω κάνει μέχρι τώρα φέτος.»

Πιέστηκε για το αν θέλει να συνεχίσει να υπολογίζει σε περίοπτη θέση για τους Reds για την επόμενη σεζόν, ο Phillips κατέληξε στο συμπέρασμα: «Ναι, σίγουρα».