Ο νέος διευθυντής του Newcastle απαντά στην ερώτηση μεταφοράς Kylian Mbappe

Αφού βοήθησε στην ολοκλήρωση της εξαγοράς 300 εκατομμυρίων λιρών που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία, η Amanda Staveley ανταποκρίθηκε στις συνδέσεις μεταφοράς Kylian Mbappe-Newcastle.

Η σκηνοθέτιδα της Newcastle United Amanda Staveley έχει υποσχεθεί «παίκτες παγκόσμιας κλάσης» ως απάντηση στους συνδέσμους μεταφοράς Kylian Mbappe.

Έχουν περάσει μόνο δύο μέρες από τότε που ο Στάβελι βοήθησε μια κοινοπραξία Σαουδικής Αραβίας να ολοκληρώσει την αγορά 300 εκατομμυρίων λιρών ενός από τους πιο κοιμισμένους γίγαντες του Αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά οι φήμες για τη μεταφορά είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με την Telegraph, το Newcastle θα μπορούσε να έχει περίπου 190 εκατομμύρια λίρες να δαπανήσει τον Ιανουάριο. Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τους κανόνες του Financial Fair Play γλυκαίνει τη συμφωνία. Για να το καλύψουμε, ο επιθετικός της Τότεναμ Χάρι Κέιν και ακόμη και το αστέρι του PSG Mbappe είναι και οι δύο προφανώς «εντός απόστασης».

Παρά το γεγονός ότι η Staveley, η εταιρεία του οποίου, η PCP Capital Partners, έχει επίσης αγοράσει μερίδιο 10% στο Newcastle, δεν άφησε κανένα όνομα ενώ υποσχόταν νεοσύλλεκτους αστέρων.

Ερωτηθείς από τον The Sun για το αν ο Newcastle θα ενδιαφερόταν να υπογράψει τους ομοίους του Mappe, ο Staveley είπε: «Είμαστε στην αγορά για να ανταγωνιστούμε για παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

«Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες — ελπίζω ότι θα αλλάξει το παιχνίδι για την Newcastle United. Αλλά αν δεν βάλεις την υποδομή γύρω από αυτόν τον παγκοσμίου κλάσης παίκτη και δεν έχεις ομάδα που να μπορεί να παίξει μαζί του, δεν θα πας πουθενά».

Πρόσθεσε: «Ο χώρος εκπαίδευσης είναι πραγματικά απαίσιος και χρειάζεται τεράστιο ποσό επενδύσεων. Ευτυχώς, αυτός είναι ένας τομέας που δεν περιορίζονται από το Financial Fair Play. Δεν έχει νόημα να έχεις φανταστικούς παίκτες αν δεν υπάρχει πουθενά για να προπονηθούν.

«Για να φτάσετε στην κορυφή της Premier League, χρειάζεστε μια ισχυρή βάση, όχι μόνο σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να είναι εύρωστα και πρέπει να τα κατασκευάσουμε.

«Θέλουμε επίσης να επενδύσουμε στο πάρκο του Αγίου Ιακώβου — χρειάζεται λίγη περισσότερη αγάπη».