«Ο Νέιμαρ, ο Μέσι και ο Μπάπε μαζί είναι το μυαλό-bogglying»

Ο πρώην εξπέρ της Βαρκελώνης και του PSG Ludovic Giuly ανοίχτηκαν για το πώς η άφιξη του νικητή του Ballon d’Or θα μπορούσε να αλλάξει το γαλλικό ποδόσφαιρο.

Η πιθανή άφιξη του Λάιονελ Μέσι στο Παρίσι Σεν Ζερμέν έχει αφήσει τον πρώην συμπαίκτη του στη Βαρκελώνη Λούντοβιτς Τζούλυ ενθουσιασμένο.

Ο Γάλλος έπαιξε μαζί με έναν νεαρό Μέσι στο Camp Nou από το 2004 έως το 2007. Από την αναχώρησή του, η Αργεντινή έχει ξεκινήσει μια καριέρα ρεκόρ και είναι τώρα διαθέσιμη για δωρεάν μεταφορά.

Λόγω των οικονομικών δειών της Βαρκελώνης και των κανόνων FFP της La Liga, ο Μέσι δεν μπορεί να συνεχιστεί στην Καταλονία. Αποχαιρέτησε τον σύλλογο την Κυριακή και επιβεβαίωσε ότι μια κίνηση στην PSG είναι μια «πιθανότητα».

Τώρα ο Giuly, όπως και οι περισσότεροι οπαδοί του ποδοσφαίρου, ανυπομονεί να δει τον Messi να παρατάξει μαζί με τον πρώην συμπαίκτη της Βαρκελώνης Neymar και τον Kylian Mbappe σε ένα νέο θανατηφόρο επιθετικό τρίο στη Γαλλία.

«Είχαμε ήδη δύο από τους τέσσερις καλύτερους παίκτες στον κόσμο, τώρα έχουμε τον τρίτο», είπε ο Le Parisien.

«Συνειδητοποιείς ότι ο Neymar, ο Messi και ο Mappe θα παίξουν μαζί στο Ligue 1; Ακούγεται αναιδές. Ο Λιγκ 1 χρειαζόταν τέτοια θετικότητα.

«Δεν θα αντανακλά καλά μόνο στο Παρίσι, αλλά σε όλη τη Γαλλία. Όλοι θα μιλούν μόνο γι ‘αυτόν, όλοι θα πάνε στο στάδιο για να τον δουν. Θα κάνει πολύ καλό στο πρωτάθλημα μας».

Ποια είναι τα τελευταία νέα για το μέλλον του Μέσι;

Σε αντίθεση με τις διαδεδομένες αναφορές που ισχυρίζονται ότι ο Μέσι κατευθύνεται στο Παρίσι, η Αργεντινή βρίσκεται ακόμα στη Βαρκελώνη.

Είναι κατανοητό ότι η PSG έστειλε επίσημη προσφορά συμβολαίου στον πατέρα και ατζέντη του, Jorge, την Κυριακή το πρωί μετά την έναρξη των συνομιλιών την περασμένη Πέμπτη.

Από τώρα, ο Μέσι αναθεωρεί το συμβόλαιο με τον πατέρα του και τους δικηγόρους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος είναι έτοιμος να αποδεχθεί την προσφορά μόλις επανεξετάσει και ταξινομήσει όλες τις λεπτομέρειες. Στη συνέχεια, σχεδιάζει να ταξιδέψει στο Παρίσι για ιατρική περίθαλψη.