Ο Νέιθαν Άκε αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του πέθανε μετά το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς

Ο αμυντικός του Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε το πρώτο του γκολ στο Champions League μέσα στην εβδομάδα, αλλά υπέστη και μια καταστροφική απώλεια πίσω στην πατρίδα.

Nathan Ake ανακοίνωσε ότι ο πατέρας του, Moise, πέθανε μόλις λίγα λεπτά μετά είχε σκοράρει το πρώτο του γκολ στο Champions League.

Ο 26χρονος ήταν επικεφαλής στο αρχικό γκολ της νίκης 6-3 της Μάντσεστερ Σίτι επί της RB Leipzig το βράδυ της Τετάρτης στον Όμιλο Α. Ήταν η πρώτη φορά που σκόραρε στο διαγωνισμό μόνο σε τέσσερις εμφανίσεις.

Αλλά η χαρά του Ake ήταν βραχύβια, καθώς μια προσωπική απώλεια συνέβη λίγα λεπτά αργότερα που είδε τον πατέρα του να φεύγει μετά από μια μακροχρόνια ασθένεια.

Σε μια δημοσίευση στο Instagram την Πέμπτη το βράδυ, ο Ake έγραψε: «Ξέρω ότι είσαι πάντα μαζί μου, θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και αυτό ήταν για σένα, μπαμπά.

«Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν οι πιο δύσκολες της ζωής μου, ο πατέρας μου ήταν πολύ άρρωστος και δεν υπήρχε πλέον δυνατή θεραπεία. Ήμουν τυχερός που είχα μεγάλη υποστήριξη από τον αρραβωνιαστικό μου, την οικογένεια και τους φίλους μου.

«Χθες, μετά από μια δύσκολη στιγμή, σκόραρα το πρώτο μου γκολ στο Champions League, και μόλις λίγα λεπτά αφότου πέθανε ειρηνικά με τη μαμά και τον αδελφό μου στο πλευρό του.

«Ίσως ήταν γραφτό να γίνει, βλέποντας με να παίζω πάντα τον έκανε περήφανο και χαρούμενο.»