Ο Νέβιλ χειροκροτεί την «απολύτως λαμπρή» αστέρι της Τσέλσι πάνω από τους ηρωισμούς του Μπρέντφορντ

Το θετικό αποτέλεσμα των Μπλουζ εναντίον του Μπρέντφορντ ήταν αναμφίβολα ομαδική προσπάθεια, αλλά ένας παίκτης αξίζει ιδιαίτερα τα εύσημα για αυτή τη νίκη.

Ο Gary Neville έχει ξεχωρίσει «απολύτως λαμπρός» Edouard Mendy από τη νευρική νίκη της Chelsea επί του Mίλτοντ στην πιο πρόσφατη εκδρομή του Premier Leaague.

Η Τσέλσι κέρδισε μια σκληρή νίκη 1-0 στο ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου το Σάββατο, ενώ ο Μέντυ παίζει καθοριστικό ρόλο βοηθώντας την πλευρά του να επιβιώσει από μια οπισθοδρόμηση.

Το πώμα της Σενεγάλης παρήγαγε μια σειρά εκπληκτικών αποθηκών, αρνούμενοι τον Ivan Toney και τον Pontus Jansson από την εξ επαφής απόσταση προτού προχωρήσουν στην αποβολή των εναέρια κλωτσιά του Christian Norgaard στο χρόνο διακοπής.

«Ήταν απολύτως λαμπρός, αν πρόκειται να κερδίσετε έναν τίτλο, θα υπάρχουν παιχνίδια όπου δεν παίζετε καλά, δεν αξίζετε να κερδίσετε το παιχνίδι, αλλά ο τερματοφύλακάς σας κάνει δύο ή τρεις παγκόσμιες αποταμίευσης», δήλωσε ο Neville στο Sky Sports (μέσω μετρό).

«Έχει κάνει τη διαφορά, αν σκεφτείτε την Κέπα στο γκολ της Τσέλσι όταν ο Φρανκ [Λάμπαρντ] ήταν εκεί, ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα, είχαν παραχωρήσει πάρα πολλούς στόχους.

«Έφτασε στο σημείο που δεν θα βουτήξει καν για αυτό, ήταν στη μέση του διχτυού του, δύο μέτρα μακριά από το στύλο.

«Είναι πολύ πιο δύσκολο να σκοράρεις εναντίον της Τσέλσι, όχι μόνο λόγω της αλλαγής στην πίσω πεντάδα, την οποία έφερε ο Τόμας Τουσέλ, αλλά και του τερματοφύλακα».