Ο Νέβιλ ονομάζει τις προτεραιότητες μεταφοράς της Man United για το καλοκαίριΟ Νέβιλ ονομάζει τις προτεραιότητες μεταφοράς της Man United για το καλοκαίρι

Ο πρώην καπετάνιος Red Devils έχει επισημάνει πέντε θέσεις Solskjaer μπορεί να επιδιώξει να ενισχύσει το καλοκαίρι.

Η Manchester United δεν είναι έτοιμη να κερδίσει τον τίτλο της Premier League, λέει ο Gary Neville, ο οποίος πιστεύει ότι περισσότερες μεταφορές το καλοκαίρι είναι το κλειδί για μια πρόκληση την επόμενη σεζόν.

Ο συνταξιούχος δεξιά-πίσω, ο οποίος έκανε 599 εμφανίσεις σε μια επαγγελματική ένωση στο Old Trafford, πιστεύει ότι οι αμυντικές βελτιώσεις είναι απαραίτητες. Περιμένει ένα νέο κέντρο πίσω τουλάχιστον, με ίσως ένα άλλο full-back ή τερματοφύλακα.

Ένας άλλος δεξιός και κεντρικός προς τα εμπρός, ανάλογα με την πρόοδο του Μέισον Γκρίνγουντ, θα μπορούσε επίσης να είναι στη λίστα μεταγραφών του μάνατζερ Ole Gunnar Solskjaer.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ακριβώς εκεί όσον αφορά τη νίκη του τίτλου», δήλωσε ο Νέβιλ στο Podcast του Gary Neville. «Κάτι λείπει. Δεν είναι ακριβώς σωστό.

«Νομίζω ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Θα περίμενα να προκαλέσουν την επόμενη σεζόν.

«Θα περίμενα ότι θα υπάρξει [ένα νέο] κέντρο πίσω στο σύλλογο, [και] ίσως ένα άλλο full-back.

«Η κατάσταση τερματοφυλάκισης είναι αυτή που χρειάζεται παρακολούθηση, χωρίς αμφιβολία.

«Η δεξιά πτέρυγα θα είναι ενδιαφέρουσα, και θα κεντρίσει προς τα εμπρός, ανάλογα με το πώς εγκαθίσταται το Greenwood τους τελευταίους μήνες αυτής της σεζόν.»

United θα αντιμετωπίσει West Ham το βράδυ της Τρίτης στο Old Trafford σε μια πέμπτη γύρο σύγκρουση FA Cup.