Ο Νέβιλ εξηγεί τι συνέβη στον Σπερς από τότε που έφυγε ο Ποτσετίνο

Ο Γκάρι Νέβιλ πρότεινε ότι το Τότεναμ έχει μειωθεί όλο και περισσότερο από την αναχώρηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Γκάρι Νέβιλ πρότεινε ότι περίμενε περισσότερα από την Τότεναμ στον τελικό του Καπ Καραμπάο και ότι φαίνεται ότι δεν έχουν κανένα σχέδιο αυτή τη στιγμή. Έχει τον ίδιο τρόπο από τότε που ο Pochettino χώρισε τους δρόμους με τον σύλλογο, λέει ο United θρύλος.

Ο Χοσέ Μουρίνιο θα οδηγούσε τον Σπερς στο Γουέμπλεϊ. Αλλά απολύθηκε μόλις έξι μέρες πριν τον τελικό.

Ο Ράιαν Μέισον επιλέχθηκε να τον αντικαταστήσει. Είναι προπονητής στο Τότεναμ τα τελευταία δύο χρόνια μετά την εξαναγκασμένη σε πρόωρη συνταξιοδότηση.

Η Τότεναμ ξυλοκοπήθηκε 1-0 από την Μαν Σίτι στον τελικό. Ο Χάρι Κέιν δεν ήταν σε θέση να πυροβολήσει το πλευρό του στη νίκη αυτή τη φορά, προκαλώντας συνομιλίες θα μπορούσε ακόμη και να εγκαταλείψει το κλαμπ αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό είδε την πλευρά του Pep Guardiola να κερδίζει το Κύπελλο Καραμπάο για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Νέβιλ είπε στο Sky Sports, σύμφωνα με την εφημερίδα The Daily Star, ότι οι παίκτες των Spurs αγωνίστηκαν από την αναχώρηση του Mauricio Pochettino:

«Η Τότεναμ ήταν αρκετά παθητική για όλο το παιχνίδι. Spurs έχουν μερικούς φανταστικούς παίκτες, και περίμενα λίγο περισσότερο από αυτούς.

«Προφανώς έχασαν τον μάνατζερ τους αυτή την εβδομάδα και ήταν μια απίστευτα δύσκολη εβδομάδα για τους περισσότερους συλλόγους που ασχολούνται με αυτό το θέμα της European Super League.

«Δεν ξέρουμε τι αντίκτυπο είχε αυτό. Χάνοντας τον μάνατζερ τους, παίζοντας ενάντια σε μια απίστευτη ομάδα, όλα αυτά τα πράγματα είναι παράγοντες.

«Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήταν σπουδαίος προπονητής για πολλούς από αυτούς τους παίκτες.

«Μόλις έχασαν αυτή την ικανότητα να καταλαβαίνουν πώς να παίζουν μεταξύ τους, μοιάζουν με μια ομάδα που τώρα αντιδρά σε ό, τι κάνει η άλλη ομάδα, αντί να έχουν τη δική τους ιδέα.

«Όταν συνήθιζα να παρακολουθώ τα Spurs κάτω από το Pochettino, πάντα πίστευα ότι υπήρχε ένα σχέδιο, μια ιδέα και συνεχίστηκαν για να γίνουν μια ομάδα παικτών που δεν έχουν ιδέα αυτή τη στιγμή.»

Είναι πλέον πίσω στην αρχή για την Τότεναμ καθώς κοιτάζουν να ταρακουνήσουν τα πράγματα μπροστά από την επόμενη σεζόν. Ένα ευρωπαϊκό σημείο είναι το μόνο πράγμα που έχει απομείνει για να αγωνιστεί ο Σπερς για αυτή τη σεζόν.