Ο Νέβιλ απέλυσε τον Μουρίνιο και τον Βαν Γκαάλ προειδοποιώντας τον Σόλσκιαρ

Ο Ole Gunnar Solskjaer έχει τεθεί υπό έλεγχο και κριτική μετά από τους αγώνες της Manchester United για γκολ αυτή τη στιγμή.

Ο Gary Neville προειδοποίησε τον Solskjaer να πάρει την Manchester United στο ίδιο «βαρετό» μονοπάτι που πήραν κάποτε ο Jose Mourinho και ο Louis van Gaal.

Ο Νορβηγός διευθυντής έλαβε επαίνους για τη βελτίωση της United ομάδα αυτή τη σεζόν. Κάποια στιγμή, οι Κόκκινοι Διάβολοι ήταν σταθερά στην κούρσα του τίτλου.

Ωστόσο, όλη αυτή η καλή δουλειά φαίνεται να έχει πέσει στον υπόνομο. Οι United έχουν καταγράψει μόνο δύο νίκες από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους σε όλους τους διαγωνισμούς.

Μια πιο ανησυχητική ανησυχία είναι το γεγονός ότι οι τρεις τελευταίες εξόδους τους κατέληξαν σε αδιέξοδο χωρίς τέρμα. Ο ίδιος ο Solskjaer παραδέχτηκε την ανησυχία του για την κατάσταση μετά το παιχνίδι Crystal Palace.

Η τελευταία φορά που η United αγωνίστηκε με αυτόν τον τρόπο μπροστά από το γκολ πηγαίνει πίσω στην εποχή του Van Gaal.

Λέσχη θρύλος Gary Neville φοβάται μια πτώση στη μορφή του συλλόγου και λέει Solskjaer αρχίζει να επαναλάβει τις κακές συνήθειες των προηγούμενων καθεστώτων προπόνηση.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να βρει κάτι από κάπου», είπε ο Νέβιλ στο Sky Sports.

«Δεν υπήρχε επείγουσα ανάγκη στο τέλος του παιχνιδιού. Περίμενες ότι η Γιουνάιτεντ θα τα πετάει όλα σε αυτό. Περίμενες ίσως κάποια από τα νεαρά παιδιά να έρθουν και να κάνουν κάτι για να προσπαθήσουν να κερδίσουν το παιχνίδι, να το ρισκάρουν, να το ρισκάρουν, αλλά υπήρχε σχεδόν ο φόβος ότι το Κρίσταλ Πάλας θα πήγαινε και θα αντεπιτεθεί».

«Δεν ήταν καλή νύχτα για την Γιουνάιτεντ. Δεν μπορείς να έχεις πολλές τέτοιες παραστάσεις».

«Πάντα έλεγα στο παρελθόν, όταν ο Louis van Gaal ή ο Jose Mourinho ήταν ο μάνατζερ, μπορείς να κερδίσεις, να χάσεις, να ζωγραφίσεις, αλλά δεν μπορείς να είσαι βαρετός και αυτό ήταν βαρετό, βλέποντας αυτό».

Ο Νέβιλ απηχώθηκε περαιτέρω τα σχόλια του Solskjaer, ο οποίος πιστεύει ότι η πλευρά του δεν ήταν στα καλύτερά του τελευταία.

«Αφήνουν τα παιχνίδια να παρασύρονται για μεγάλες περιόδους. Αυτό συνέβη στα μεγάλα παιχνίδια όπου υπήρχε η έλλειψη επείγοντος και πίστης, αλλά τώρα αρχίζει να έρχεται ενάντια στις ομάδες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του πρωταθλήματος».

«Υπνοβατούν στα παιχνίδια. Σκέφτονται ότι είναι εντάξει, θα πάρουν ένα γκολ, επειδή πολλές φορές αυτή τη σεζόν έχουν παίξει άσχημα στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων και στη συνέχεια έφυγαν και κέρδισαν το δεύτερο ημίχρονο. Αλλά τώρα δεν συμβαίνει γι’ αυτούς».

«Πρέπει να έχεις παραστάσεις. Θα έχετε αποτελέσματα μερικές φορές όταν παίζετε άσχημα, αλλά τελικά θα σας πιάσει έξω. Χρειάζεσαι παραστάσεις.»